Gen: F
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Buna ziua, cum se completeaza in programul de calcul pensie perioada de somaj, alegem salariu netrecut?
Va multumesc.
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Buna ziua, cum se completeaza in programul de calcul pensie perioada de somaj, alegem salariu netrecut?
Va multumesc.
elena :
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Va multumesc.
Alegeți salariu și treceți valoarea indemnizației de șomaj.
GicaH :
elena :
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Va multumesc.
Multumesc pentru raspuns.
Nu stiu valoarea indemnizatiei de somaj, nu este trecuta in cartea de munca, somajul a fost inainte de 2001.
Elena :
GicaH :
elena :
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Va multumesc.
Multumesc pentru raspuns.
Nu stiu valoarea indemnizatiei de somaj, nu este trecuta in cartea de munca, somajul a fost inainte de 2001.
Mă mir căci și eu am avut trei ierni la rand șomaj și este trecuta valoarea.
Să înțeleg că nu este trecuta nici perioada de șomaj, iar dacă este așa ar trebui să cereți adeverința de la AJOFM din judetul unde a avut șomaj și să o depună la CJP, căci altfel nu i se ia în calcul
Re: modalitate completare program calcul perioada somaj
Scris de: la pensie la data: 08/12/2024 10:08am
Scris de: la pensie la data: 08/12/2024 10:08am
Pe perioada somajului selctati codul "L" si in coloana salarii introduceti indemnizatia de somaj primita.
Daca nu aveti inscrisa indemnizatia de somaj in carnetul de munca cereti adeverinta de la AJOFM asa cum va sfatuieste domnul Gica.
Daca nu aveti inscrisa indemnizatia de somaj in carnetul de munca cereti adeverinta de la AJOFM asa cum va sfatuieste domnul Gica.