Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Bună ziua vă rog frumos să-mi spuneți dacă pe Buletinul de Calcul de la CJP în dreptul lunilor de șomaj(anul 1999) nu există o sumă(este zero) înseamnă că nu mi s-a adăugat la punctaj ? Mi s-a luat în calcul doar ca vechime ? În Cartea de Muncă întradevăr este trecută doar perioada fără bani , am sunat la șomaj și mi-au spus să merg să-mi dea o adeverință, mă ajută acea adeverință ?Rog frumos pe cei ce au perioade de șomaj să verifice dacă e zero și la dânșii în dreptul șomajului !
Vă mulțumesc !
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Bună ziua vă rog frumos să-mi spuneți dacă pe Buletinul de Calcul de la CJP în dreptul lunilor de șomaj(anul 1999) nu există o sumă(este zero) înseamnă că nu mi s-a adăugat la punctaj ? Mi s-a luat în calcul doar ca vechime ? În Cartea de Muncă întradevăr este trecută doar perioada fără bani , am sunat la șomaj și mi-au spus să merg să-mi dea o adeverință, mă ajută acea adeverință ?Rog frumos pe cei ce au perioade de șomaj să verifice dacă e zero și la dânșii în dreptul șomajului !
Vă mulțumesc !
Iftene Ovidiu :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Vă mulțumesc !
Nu vă costă nimic adeverința de la AJOFM, dar trebuie pentru ca să fie introdusă în calcul cu valoarea
indemnizatiei.
GicaH :
Iftene Ovidiu :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Vă mulțumesc !
Nu vă costă nimic adeverința de la AJOFM, dar trebuie pentru ca să fie introdusă în calcul cu valoarea
indemnizatiei.
Problema este că și eu am șomaj 3 ierni la rand 1998-1999; 1999-2000; 2000-2001, total 1 an și o lună și am verificat în fișa cu Stagii de cotizare din decizia de pensionare și nu am nici-o valoare trecută cu toate că în carnetul de munca sunt trecute valori, deci nici nu știu dacă am primit puncte pentru lunile respective, căci sunt cam cate 4 luni din anii respectivi.
Poate o sa ne lămurească administratorul site-ului.
Din pacate nu va putem da o reglementare legala in acest caz. Daca in buletinul de calcul al pensiei nu este trecuta valoarea indemnizatiei, pe perioada somajului, inseamna ca aceasta indemnizatie nu este luata in calculul pensiei.
Deoarece perioada de somaj inainte de 01 aprilie 2001 nu este considerata stagiu de cotizare contributiv, la calculul punctelor de stabilitate inseamna ca AJOFM nu a platit CAS pentru indemnizatiilor de somaj si aceasta perioada se ia in calcul numai ca vechime.
Deoarece perioada de somaj inainte de 01 aprilie 2001 nu este considerata stagiu de cotizare contributiv, la calculul punctelor de stabilitate inseamna ca AJOFM nu a platit CAS pentru indemnizatiilor de somaj si aceasta perioada se ia in calcul numai ca vechime.