Gen:M
Data nasterii:26 01 1955
Stagiul de cotizare:total 44ani 2luni 8zile
Alte date:
Intrebare:Cate puncte stabilitate voi avea conf.pct. F1 DIN
DECIZIE (LIMITA varsta din 23 0ct.2018)in care scrie:-in conditii normale de munca 21ani 1luna 9zile ,-in gr.II(lg3/1977) 9ani 7luni 17 zile restul nu conteaza perioada asimilata , st. aferent grupe etc.CU STIMA VA SALUT S.I.
Alte date:
DECIZIE (LIMITA varsta din 23 0ct.2018)in care scrie:-in conditii normale de munca 21ani 1luna 9zile ,-in gr.II(lg3/1977) 9ani 7luni 17 zile restul nu conteaza perioada asimilata , st. aferent grupe etc.CU STIMA VA SALUT S.I.
IOAN SIRBU :
Alte date:
Da, acela este, 30 ani, 8 luni și 26 zile, cu o observație, dacă ați avut șomaj înainte de 01.04.2001, perioada respectivă, care este inclusa în cei 21 ani 1 lunasi 9 zile, nu se ia în calcul pentru puncte de stabilitate, deci ar trebui scăzută perioada șomajului, înainte de a calcula punctele de stabilitate.
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:cu respect v-am intrebat DLE. GICA cate puncte stabilitate voi avea ca in rest am precizat (poate sbanteles ca nu conteaza )deci raman pct.normale si pct gr.II CU sima va salut S.I.
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:cu respect v-am intrebat DLE. GICA cate puncte stabilitate voi avea ca in rest am precizat (poate sbanteles ca nu conteaza )deci raman pct.normale si pct gr.II CU sima va salut S.I.
IOAN SIRBU :
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
3,05408. Acest site pe această pagină, are sus in dreapta(marcate cu punct roșu)un program de calcul puncte stabilitate și pensie recalculată.