Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Cand apar subiecte putin placute creatorilor acestui site vezi Constanta/Gheorgiu/Apostolul lui peste si asa mai departe hop ca apar pe putin 7-8 noi mesaje cu subiecte de rahat, (cu rolul de a trece in plan secund egal a indeparta subiectul fierbinte de pe primele pozitii) agramatice de genul:bai! te intrebi dar toti romanii sunt analfabeti?
Sau asta e politica proprietarului acestui site de dezinformare in masa?
Cele complicate au rezolvari simple: noua lege este invalida.
Problema este la noi, marea masa a populimii, care ori nu pricepe ori e tampa, vorba lui Noica.
Nu poti genera/emite decizii in baza unei legi incomplete!
Nefinalizate!
Luni de zile am fost asasinati cu mesaje zilnice de genul:"PENSIILE NU VOR SCADEA"
Adevarat ca nu vor scadea.
Dar nici nu vor creste in urmatorii 3-4 ani(ciclul electoral).
Concluzii:
-nu va pierdeti timpul la sediiile judetene de pensii;
-daca va simtiti nedreptatiti DIRECT la Tribunal(nu la Judecatorie!) in interiorul celor 45 zile de la primirea deciziei;
-reprezentare in nume propriu, fara avocat/taxe si alte bazaconii ca se poate, ca avem TIMP, suntem deja la PENSIE!
-fara intermediari;
-fara frica;
Ce se poate sa se intample rau daca, EU, depun o INTAMPINARE la Tribunal?
Doamne Ajuta la toata lumea!
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Cand apar subiecte putin placute creatorilor acestui site vezi Constanta/Gheorgiu/Apostolul lui peste si asa mai departe hop ca apar pe putin 7-8 noi mesaje cu subiecte de rahat, (cu rolul de a trece in plan secund egal a indeparta subiectul fierbinte de pe primele pozitii) agramatice de genul:bai! te intrebi dar toti romanii sunt analfabeti?
Sau asta e politica proprietarului acestui site de dezinformare in masa?
Cele complicate au rezolvari simple: noua lege este invalida.
Problema este la noi, marea masa a populimii, care ori nu pricepe ori e tampa, vorba lui Noica.
Nu poti genera/emite decizii in baza unei legi incomplete!
Nefinalizate!
Luni de zile am fost asasinati cu mesaje zilnice de genul:"PENSIILE NU VOR SCADEA"
Adevarat ca nu vor scadea.
Dar nici nu vor creste in urmatorii 3-4 ani(ciclul electoral).
Concluzii:
-nu va pierdeti timpul la sediiile judetene de pensii;
-daca va simtiti nedreptatiti DIRECT la Tribunal(nu la Judecatorie!) in interiorul celor 45 zile de la primirea deciziei;
-reprezentare in nume propriu, fara avocat/taxe si alte bazaconii ca se poate, ca avem TIMP, suntem deja la PENSIE!
-fara intermediari;
-fara frica;
Ce se poate sa se intample rau daca, EU, depun o INTAMPINARE la Tribunal?
Doamne Ajuta la toata lumea!
Aceste situatii nu se datoreaza politicii site-ului ci subiectelor propuse spre discutie care incita pe cei care nu au scopul de a veni in ajutor ci a celor care sunt intotdeauna disponibili sa arunce cu cuvinte nepotrivite unei dezbateri serioase pe subiecte serioase.