Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Sunt pensionat la limita de vârstă .Pe decizie am puncte realizate 54.In sistemul public 50 puncte.Puncte corespunzătoare pensiei suplimentare (armata +pensie de boala)4 puncte.La recalculare La recalculare acel indice 81 se înmulțește cu 54 sau cu 50?
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Sunt pensionat la limita de vârstă .Pe decizie am puncte realizate 54.In sistemul public 50 puncte.Puncte corespunzătoare pensiei suplimentare (armata +pensie de boala)4 puncte.La recalculare La recalculare acel indice 81 se înmulțește cu 54 sau cu 50?
Ion Ion :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Se înmulțește cu 54 plus eventualele puncte de stabilitate .
Asa cum a spus domnul Gica valoarea punctului de referinta, 81 lei, se inmulteste cu suma intre cele 54 puncte din decizia de pensie pentru limita de varsta si numarul de puncte de stabilitate calculate conform prevederilor noii legi a pensiilor 360/2023, in functie de stagiul de cotizare contributiv realizat de dv.