Gen:M
Data nasterii:1958
Stagiul de cotizare:date de pe ultima decizie de pensionare am in conditii normale de munca 23ani 4luni 9zile, in grupa a2a 18 ani 7luni 10zile, stagiu aferent grupa 4ani 6luni,stagiu incapacitate temporara de munca 4luni 13zile.
Alte date:date de pe noua decizie de pensionare stagiu de cotizare contributiv 46ani 10luni 8zile, stagiu de cotizare pentru care se acorda puncte de stabilitate 21ani 9luni 15zile
Intrebare:nu mai inteleg nimic
nu cumva au gresit?
Stagiul de cotizare:date de pe ultima decizie de pensionare am in conditii normale de munca 23ani 4luni 9zile, in grupa a2a 18 ani 7luni 10zile, stagiu aferent grupa 4ani 6luni,stagiu incapacitate temporara de munca 4luni 13zile.
Alte date:date de pe noua decizie de pensionare stagiu de cotizare contributiv 46ani 10luni 8zile, stagiu de cotizare pentru care se acorda puncte de stabilitate 21ani 9luni 15zile
nu cumva au gresit?
ionut :
Gen:M
nu cumva au gresit?
Dacă ați lucrat după pensionare, acea perioadă este scăzută din stagiul de cotizare contributiv pentru punctele de stabilitate, dar nu au specificat nicăieri. Normal ar fi fost să mai pună un rand cu specificarea aceste stagii.
Mie mi-au scăzut 2 luni și 8 zile lucrați după pensionare, dar eu am lucrat doar o lună și 22 zile.
Greșeala este doar pentru 14 zile care mi-au afectat pensia cu 3 lei. Având în vedere că mi-au tăiat 4 luni pentru un scris in carnetul de munca de concediu de studii în 1988 pentru 98 zile in 6 ani de facultate la seral, fără specificarea actului normativ pe baza căruia s-au făcut acest lucru. Acum le-am făcut plângere pentru 14 zile eroare de calcul, pentru revizuirea deciziei referitoare la corectitudinea calculului, nu ca valoare.
Calculul miniștri REPET trebuia făcut la decizii greșite/eronate, nu la decizii cu pensii crescute și scăzute/care rămân înghețate și nu scad acum.
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:nu am lucrat dupa pensinare(a10a 2018), nu am facut armata,nu facultate
Intrebare:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:nu am lucrat dupa pensinare(a10a 2018), nu am facut armata,nu facultate
Intrebare:
Din datele prezentate de dv nici noi nu putem explica aceste date insa noi consideram ca stagiu de cotizare pentru care sunt calculate punctele de stabilitate este gresit pentruca la acesta s-a luat in calcul si stagiul aferent grupelor de munca.
Stagiul de cotizare pentru care se acorda puncte de stabilitate este stagiul care depaseste 25 ani.
Deci pentru a avea stagiu de cotizare pentru care se calculeaza puncte de stabilitate de 21ani 9 luni 15zile trebuie sa aveti stagiu de cotizare contributiv de 46 ani 9luni 15 zile.
Stagiul de cotizare pentru care se acorda puncte de stabilitate este stagiul care depaseste 25 ani.
Deci pentru a avea stagiu de cotizare pentru care se calculeaza puncte de stabilitate de 21ani 9 luni 15zile trebuie sa aveti stagiu de cotizare contributiv de 46 ani 9luni 15 zile.