Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:acum am ajuns de la casa de pensii, unde am fost cu sotia mea, si ne-au pus sa facem cerere..pt ca decizia NU a fost emisa !! pai, de aia a venit talonul cu ppensia veche, inseamna ca recalclularea nici macar nu a fost facuta, ceea ce inseamna ca eventuala majorare, imi vine abia in octombrie si asta daca scarbele de acolo reusesc ca sa emita decizia pana pe 15 sept, probabil, nu stiu......o crunta bataie de joc .......
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:acum am ajuns de la casa de pensii, unde am fost cu sotia mea, si ne-au pus sa facem cerere..pt ca decizia NU a fost emisa !! pai, de aia a venit talonul cu ppensia veche, inseamna ca recalclularea nici macar nu a fost facuta, ceea ce inseamna ca eventuala majorare, imi vine abia in octombrie si asta daca scarbele de acolo reusesc ca sa emita decizia pana pe 15 sept, probabil, nu stiu......o crunta bataie de joc .......
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Același lucru se întâmplă și la Casa de pensii Dolj.
Nu am primit decizia de recalculare, pe cuponul primit azi pentru septembrie apare aceeași valoare a pensiei din cuponul pe august, iar nr total de puncte din cuponul de azi este egal cu valoarea pensiei : 81 (nu are nicio legătură cu punctele din decizia de pensionare)
Iar dl director al casei de pensii și dna ministru declara pe toate posturile TV ca au finalizat marea
recalculare... Și în septembrie toată lumea primește pensia majorata...
Minciuni!!!
Îmi amintesc de epoca trecuta: au îndeplinit planul cincinal în patru
ani...
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Același lucru se întâmplă și la Casa de pensii Dolj.
Nu am primit decizia de recalculare, pe cuponul primit azi pentru septembrie apare aceeași valoare a pensiei din cuponul pe august, iar nr total de puncte din cuponul de azi este egal cu valoarea pensiei : 81 (nu are nicio legătură cu punctele din decizia de pensionare)
Iar dl director al casei de pensii și dna ministru declara pe toate posturile TV ca au finalizat marea
recalculare... Și în septembrie toată lumea primește pensia majorata...
Minciuni!!!
Îmi amintesc de epoca trecuta: au îndeplinit planul cincinal în patru
ani...
Ne pare rau ca in aceasta perioada nu am putut sa va ajutam.
insa nici noi nu am avut explicatii pentru ce vi s-a intamplat dv si multora asemenea dv.
insa nici noi nu am avut explicatii pentru ce vi s-a intamplat dv si multora asemenea dv.
la pensie :va salut si aveti toata stima noastra, nu aveati cum sa ne ajutati, pt ca nu stiati despre ce e vb, ca si noi de altfel. se pare ca ..nu ramane decat sa asteptam, cum ati zis si dvs, se recalculeaza manual pt ca e mai complicat decat la cei cu limita de varsta. Multumim mult !!
Ne pare rau ca in aceasta perioada nu am putut sa va ajutam.