Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Din 13,8% marirea punctului de pensie in 01.01.2024 , cit este 50% din cresterea salariului mediu ?
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Din 13,8% marirea punctului de pensie in 01.01.2024 , cit este 50% din cresterea salariului mediu ?
cu salariu mediu se calculeaza din 2025.
In 2024 s-a luat in calcul doar inflatia.
In 2024 s-a luat in calcul doar inflatia.
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:POATE CINEVA SA FACA O ESTIMARE/SIMULARE CARE VA FI PROCENTUL DE MARIRE CU 01.01.2025? (INDICE DE INFLATIE, SALARIUL MEDIU, ETC,)
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:POATE CINEVA SA FACA O ESTIMARE/SIMULARE CARE VA FI PROCENTUL DE MARIRE CU 01.01.2025? (INDICE DE INFLATIE, SALARIUL MEDIU, ETC,)
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Din cate am auzit la diferite posturi tv se vorbeste ca pct de pensie - actual 81 lei - va fi 90 sau 92 lei iar unii mai optimisti chiar 94 lei.
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Din cate am auzit la diferite posturi tv se vorbeste ca pct de pensie - actual 81 lei - va fi 90 sau 92 lei iar unii mai optimisti chiar 94 lei.
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Bun , atunci in 2023 ianuarie cit a fost 50% , sau in 2022 ?
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Bun , atunci in 2023 ianuarie cit a fost 50% , sau in 2022 ?
Prevederea cu 50% era și în legea 263, nu s-a aplicat niciodată, după știința mea. Am văzut că doriți să știți situația pe 2022, 2023 cu salariile medii anuale. Nu există comunicate oficiale publice. Dar pe site-ul INS se găsesc salariile medii lunare pe anii respectivi, se pot calcula salariile medii brute anuale. Am făcut mai demult calculele și rețin că 2023 raportat la 2022 aducea o creștere de 14%. Pe jumătate ar fi un procentaj de 7% care trebuia să fie adăugat la 13.8%. Dar.. Oricum, în decursul anilor nu am văzut pe nimeni revoltat că nu s-a aplicat. Din nou, de ce oare?