Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua , Va rog sa imi spuneti cum se completeaza( ce litera si ce valoare se pune in programul de pe site pentru calcul pensiei ) PERIOADA DE SOMAJ ,in anii 1990-martie 2001 , in vederea determinarii orientative a stagiului de cotizare si a valorii pensiei. Va multumesc anticipat ,
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua , Va rog sa imi spuneti cum se completeaza( ce litera si ce valoare se pune in programul de pe site pentru calcul pensiei ) PERIOADA DE SOMAJ ,in anii 1990-martie 2001 , in vederea determinarii orientative a stagiului de cotizare si a valorii pensiei. Va multumesc anticipat ,
MIRITA ALINA :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
L- stagiu lunar și completați in loc de salariu lunar valoarea indemnizației de șomaj înscrisă în carnetul de muncă.
Conform prevederilor noii legi a pensiilor 360/2023 perioada de somaj anterioara datei de 01 aprilie 2001 este considerata perioada necontributiva si nefiind nominalizata nici ca stagiu de cotizare asimilat consideram ca nu va fi luata in calcul nici ca stagiu de cotizare si nici ca suma pentruca pentru indemnizatia primita nu s-a platit contributie de asigurare sociala.
GicaH :
MIRITA ALINA :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
L- stagiu lunar și completați in loc de salariu lunar valoarea indemnizației de șomaj înscrisă în carnetul de muncă.
Dacă nu sunteți pensionata, șomajul fiind după noua lege stagiu necontributiv, puteți să vă completați datele fără perioada de șomaj, iar la urmă la rezultate să adăugați 0,25 puncte/an sau (0,25 puncte/luna X număr de luni șomaj):12.