Gen:M
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Am depus dosarul prima data pentru pensie anticipata partiala in data de 11.07.2024.Pana in septembrie am primit decizia am contestat pentru ca am aflat ca pot iesi la limita de varsta.Am depus cererea in 2 septembrie.
Nu exista soft.A anuntat la tv ca pana la data de 1 decembrie voi avea decizia .
Am sunat astazi si din nou softul nu functioneaza deloc.Doamna mi-a spus ca la televizor se minte si procedura lor se modifica zilnic dar cu siguranta nu voi primi pana in decembrie.
Daca nu as fi avut nicio resursa financiara trebuia sa mor de foame?
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Am depus dosarul prima data pentru pensie anticipata partiala in data de 11.07.2024.Pana in septembrie am primit decizia am contestat pentru ca am aflat ca pot iesi la limita de varsta.Am depus cererea in 2 septembrie.
Nu exista soft.A anuntat la tv ca pana la data de 1 decembrie voi avea decizia .
Am sunat astazi si din nou softul nu functioneaza deloc.Doamna mi-a spus ca la televizor se minte si procedura lor se modifica zilnic dar cu siguranta nu voi primi pana in decembrie.
Daca nu as fi avut nicio resursa financiara trebuia sa mor de foame?
Este cu totul regretabil ce se intampla cu acest soft.
Doamna de la casa de pensii a avut dreptate, dar trebuia sa precizeze cine minte pentruca nu cred ca cei de la televiziune nu au in spate o promisiune a celor responsabili cu functionarea softului.
Doamna de la casa de pensii a avut dreptate, dar trebuia sa precizeze cine minte pentruca nu cred ca cei de la televiziune nu au in spate o promisiune a celor responsabili cu functionarea softului.
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Si eu am depus in septembrie dosarul, nici pana azi nu am primit decizia. Deja angajatorul care a fost informat conform legii, inca din luna septembrie( de ce legea prevede acest lucru, cand tu nu stii nici daca ti se aproba dosarul, nu ai decizie, dar trebuie sa-i spui sefului ca depui dosarul?!) ca voi pleca la pensie, a adus o alta persoana pe care sa o angajeze in locul meu.
Parerea mea este ca oricare soft putea fi functional intr-un an decand a aparut legea.Cel mai probabil este o minciuna intretinuta de toti cei care ar putea sa faca lumina.Chiar si mass media.
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Si eu am depus in septembrie dosarul, nici pana azi nu am primit decizia. Deja angajatorul care a fost informat conform legii, inca din luna septembrie( de ce legea prevede acest lucru, cand tu nu stii nici daca ti se aproba dosarul, nu ai decizie, dar trebuie sa-i spui sefului ca depui dosarul?!) ca voi pleca la pensie, a adus o alta persoana pe care sa o angajeze in locul meu.
Parerea mea este ca oricare soft putea fi functional intr-un an decand a aparut legea.Cel mai probabil este o minciuna intretinuta de toti cei care ar putea sa faca lumina.Chiar si mass media.
Ioana Popescu :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Parerea mea este ca oricare soft putea fi functional intr-un an decand a aparut legea.Cel mai probabil este o minciuna intretinuta de toti cei care ar putea sa faca lumina.Chiar si mass media.[/quote
Sunt in aceeași situație ca dvs si subt perfect de acord ce ceea ce spuneți.
Ca dovada, si tacerea obstinată a administratorilor acestui site.
Pentru doamnele Ioana si Carmen
Noi ne-am exprimat mai sus pozitia privind softul pentru calcularea pensiilor conform legii pensiilor 360/2023.
Noi nu avem nicio parghie pentru a face lumina in privinta starii in care se gaseste acest soft.
Obligatia celor care depun dosarul de pensionare sa depuna adeverinta cu adresa angajatorului a fost luata pentru ca angajatorul sa declare incetarea contractului de munca dupa ce casa de pensii il anunta ca s-a emis decizie de pensionare.
Faptul ca in aceasta perioada intarzierea emiterii deciziei de pensionare creaza probleme atat angajatilor cat si angajatorilor ar trebui solutiona prin buna intelegere si in lipsa acesteea nu putem sa indicam o alta solutie.
Noi ne-am exprimat mai sus pozitia privind softul pentru calcularea pensiilor conform legii pensiilor 360/2023.
Noi nu avem nicio parghie pentru a face lumina in privinta starii in care se gaseste acest soft.
Obligatia celor care depun dosarul de pensionare sa depuna adeverinta cu adresa angajatorului a fost luata pentru ca angajatorul sa declare incetarea contractului de munca dupa ce casa de pensii il anunta ca s-a emis decizie de pensionare.
Faptul ca in aceasta perioada intarzierea emiterii deciziei de pensionare creaza probleme atat angajatilor cat si angajatorilor ar trebui solutiona prin buna intelegere si in lipsa acesteea nu putem sa indicam o alta solutie.
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:...nu-i vorba de "tacere"...acesti minunati administratori de site sunt salariati ai cenepepe sau au legatura cu mafia cnpp...isi apara leafa de "lefegii" la stat...cand o sa pricepeti ca acest "site" este de fapt o momeala pentru fraieri ca noi simpli cititori si avizi de informatii corecte pe care nu le putem obtine de la casele de pensii judetene...e plin de "acoperiti" acest site :))
Drept urmare(ca sa folosesc un limbaj placut LOR) propun sa nu mai adresam nicio intrebare timp de 90 zile! ceva de genul silenzio stampa...hai cu stersul mesajului admini!...promit ca-l repostez infinit...
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:...nu-i vorba de "tacere"...acesti minunati administratori de site sunt salariati ai cenepepe sau au legatura cu mafia cnpp...isi apara leafa de "lefegii" la stat...cand o sa pricepeti ca acest "site" este de fapt o momeala pentru fraieri ca noi simpli cititori si avizi de informatii corecte pe care nu le putem obtine de la casele de pensii judetene...e plin de "acoperiti" acest site :))
Drept urmare(ca sa folosesc un limbaj placut LOR) propun sa nu mai adresam nicio intrebare timp de 90 zile! ceva de genul silenzio stampa...hai cu stersul mesajului admini!...promit ca-l repostez infinit...
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Domnule Adrian, te rog citeste o informatie din 30.11.2024.
https://newsweek.ro/social/casa-de-pensie-2500000eur-pe-un-contract-ce-lasa-pensionarii-fara-pensie-cine-au-fost-complicii
In opinia mea, cei care administreaza acest site (Lapensie.com) ajuta foarte mult la lamurirea unor situatii individuale/ general valabile.
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Domnule Adrian, te rog citeste o informatie din 30.11.2024.
https://newsweek.ro/social/casa-de-pensie-2500000eur-pe-un-contract-ce-lasa-pensionarii-fara-pensie-cine-au-fost-complicii
In opinia mea, cei care administreaza acest site (Lapensie.com) ajuta foarte mult la lamurirea unor situatii individuale/ general valabile.
Gheorghiu Adrian :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
e o mare tampenie ce spuneti Dvs, paic and ar mai avea timp sa posteze aici, cand e atata de munca la CNPP? isi risca cineva locul de munca mai ales pe foamea asta? pai, inca ceva, acest site, il cunosc personal de 10 ani ....si acum 10 ani era f multa liniste la CNPP..sa fim seriosi, dl LaPensie e un domn f cumsecade si ajuta cu informatii f multa lume, sa-i dea Dzeu multa sanatate si viata lunga sa ne ajute inca multi multi ani! o alta teaba, eu si sotia mea, avem nasul lu SRI, le face la aia programul informatica, mentenanta etc...si ne-a zis ca e imposibil sa nu fie gata acest program, nasul a facut un program f complex de contabilitate pt unvar de-al nostru in 2 saptamani si nu muncea cate 8 ore pe zi, doar asa cand si cand, cand avea timp. Deci, asta e vrajeala ca nu merge softul, el se putea repara f simplu dar nu vor, de ce? nu stiu, poate ca nu sunt bani destui, cine stie.
Multumim domnilor George si ieseanul pentru aprecierea muncii noastre.
Acesta este scopul nostru, de a ajuta dupa posibilitatile noastre.
Presupunem ca aceste postari rauvoitoare sunt inevitabile, avand cauze multiple, care nu merita sa fie analizate.
Presupunem ca aceste postari rauvoitoare sunt inevitabile, avand cauze multiple, care nu merita sa fie analizate.
la pensie :
Mai număr și eu printre cititorii platformei care apreciază munca domnului LaPensie cât și valoarea informațiilor ce se regăsesc pe aceasta.
De dimineață am ieșit în oraș iar la întoarcere am găsit un aviz de la posta pt o recomandata.
Data recomandatei este 29nov. Sa speram ca este o veste buna.
Eu am depus dosarul pe 23sep. Va țin la curent.
Marius :
la pensie :
Mai număr și eu printre cititorii platformei care apreciază munca domnului LaPensie cât și valoarea informațiilor ce se regăsesc pe aceasta.
De dimineață am ieșit în oraș iar la întoarcere am găsit un aviz de la posta pt o recomandata.
Data recomandatei este 29nov. Sa speram ca este o veste buna.
Eu am depus dosarul pe 23sep. Va țin la curent.
Iote ce noroc , bravo ! Doamne ajuta sa fie bine! ca sa nu fie rau, vb lui Hagi, sa mai glumim si noi :) poate mi vine si mie saptamana asta, asteptam! seara placuta la toata lumea !
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:deci, cum a fost domnule Marius? a sosit decizia sau tot ambiguitate ramane?
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:deci, cum a fost domnule Marius? a sosit decizia sau tot ambiguitate ramane?
Ioana Popescu :
Am sperat și eu, nu am mai întrat într-un oficiu poștal de vreo 5 ani (mail, conturi, ANAF, totul online). Era o recomandata de la altcineva.
Am înțeles de pe la TV și rețele de socializare ca au început chiar sa se tipateasca decizii din data de 02dec.
După cum spuneam eu am depus dosarul PLV pe 23sep, mai rău ma deranjează faptul ca nu pot pleca în provincie (eu mi-am dat demisia imediat ce am depus dosarul).
Mai menționez ca nu eu sunt inițiatorul topicului, e o coincidenta de nume,
Cu stima,