Gen:FEMININ
Data nasterii:2.12.1963
Stagiul de cotizare:34
Alte date:
Intrebare:Am o decizie de pensie anticipata partial din 2021.Este nepusa in plata Din 2021 pina in prezent lucrez.Voi primi puncte de stabilitate si dupa 2021 pina in prezent,avand in vedere ca nu am pus decizia in plata.
Data nasterii:2.12.1963
Stagiul de cotizare:34
Alte date:
Intrebare:Am o decizie de pensie anticipata partial din 2021.Este nepusa in plata Din 2021 pina in prezent lucrez.Voi primi puncte de stabilitate si dupa 2021 pina in prezent,avand in vedere ca nu am pus decizia in plata.
Fara sa depuneti cerere veti primi o decizie de recalculare a pensiei anticipate partiale, la care aveati dreptul in data de 01 septembrie 2024, in care veti primi un punctaj de stabilitate de cca 5,5 puncte, care va putea fi pusa in plata inainte de 02 iulie 2027, iar pensia va fi denumita anticipata pastrandu-se procentul de diminuare.
La data de 02 iulie 2027 pensia anticipata se va transforma in pensie pentru limita de varsta si va fi recalculata luandu-se in calcul perioada lucrata dupa data deciziei de pensie anticipata partiala si un alt punctaj de stabilitate.
La data de 02 iulie 2027 pensia anticipata se va transforma in pensie pentru limita de varsta si va fi recalculata luandu-se in calcul perioada lucrata dupa data deciziei de pensie anticipata partiala si un alt punctaj de stabilitate.