Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
tocmai s-au pi**t cu bolta peste aproape 5 milioane de pensionari:
...
"art. XVII
1. In anul 2025 valoarea punctului de referinta(...)se mentine la nivelul de 81 lei.
2. Prevederile alin. 3-5 si 7-8 ale art. 84 din Legea 360/2023 se aplica incepand cu anul 2026."
Carevasazica o lege organica se modifica cu OUG.
Pur si simplu, dupa aproape 3 ani, vezi jalon PNRR,
s-au scremut si au "dat" legea 360, iar acum pocnind din degete introduc OUG.
Chiar asa de tampiti ne cred?...intreb pentru un grup de amici :-))
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
...
"art. XVII
1. In anul 2025 valoarea punctului de referinta(...)se mentine la nivelul de 81 lei.
2. Prevederile alin. 3-5 si 7-8 ale art. 84 din Legea 360/2023 se aplica incepand cu anul 2026."
Apostolul Petru :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
...
"art. XVII
Lege organica aruncata in aer de un OUG semnata de un premier ilegitim, deoarece a fost numit de un presedinte ilegitim!!!
Ei nu ne cred tâmpiti, noi suntem prostii care am ales ce acum culegem.Dupa circul de la prezidentiale de care stim cu totii, pe 01 decembrie daca am fi ales la parlamentare consecvent cu primul tur la prezidentiale, alt partid ar fi fost primul si acela ar fi dat premierul, sustinut de alte partide suveraniste,dar noi, prostii ,in micimea noastra am votat ce-am votat, desi OUG-uri "trenulete" am avut de 11 ani incoace in fiecare an. Se pare ca nu ne-am invatat minte??!!!
Le-a scăpat un mic amănunt.
Mai sunt niste alegeri in martie-aprilie..........
Marius :
Și cam ce atribuții are un președinte, chiar și ales, în a opri o OUG ?
Poate Avocatul Poporului, care oricum nu face nimic, sesizează CCR, sau se dau banii luați prin PNRR pe acest jalon...
GicaH :
Marius :
Și cam ce atribuții are un președinte, chiar și ales, în a opri o OUG ?
Poate Avocatul Poporului, care oricum nu face nimic, sesizează CCR, sau se dau banii luați prin PNRR pe acest jalon...
Cu toata stima dl Gica, un presedinte care ar sta pe capul Guvernului ,nu in vacante platite de noi, care l-ar interesa soarta poporului ROMAN, nu al altuia, POATE sa faca multe lucruri inainte ca aceste OUG-uri ucigase sa fie date.
De asemenea ,INAINTE de a trimite un PNNR la Bruxelles, daca am fi avut un adevarat presedinte roman, nu ar fi trimis dl. Cîtu asemenea propuneri sinucigase , cum ar fi pâna in 2070 blocaj pe pensii la 7,9 % din PIB ,cind media europeana este de 13%.Eu personal nu mai cred in neutralitatea CCR , a Avocatului Poporului, dar mai ales in acest "nou-vechi" Guvern, care ne minte tot a doua zi.
An Nou asa cum ne-o da Dumnezeu, la toata lumea pentru 2025 si poate ,in martie , ne vom mai destepta un pic ! Asa sa ne ajute Dumnezeu!
Va inpartasim intru totul nemultumirile dv cu rugamintea catre domnul Apostolul sa pastreze un limbaj moderat ca respect pentru doamnele care participa la acest forum.
la pensie :
Va inpartasim intru totul nemultumirile dv cu rugamintea catre domnul Apostolul sa pastreze un limbaj moderat ca respect pentru doamnele care participa la acest forum.
....
pi**t
PITIT, -Ă, pitiți, -te, adj. ( Pop. ) Ascuns; fig. adăpostit. ♢ (Substantivat, f. ; în sintagma) De-a pitita = numele unui joc de copii în care unul dintre dintre copii trebuie să-i găsească pe ceilalți"...
In alta ordine de idei: doamnele de pe forum(daca citesc)sunt conviiiins ca sunt intrutotul de acord cu "piteala" guvernantilor...relax lapensione...nu-ti fura nimeni "painea"...relax...Multi ani cu sanatate, Doamne ajuta!