Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:bună ziua, mă iertați, am trimis email la cjp și așteptăm răspuns, dar e clar că ...încă o lună trebuie sa mai așteptăm ..daca mergem la casa de pensii și facem cerere sa ne dea banii la casierie, se poate sa i primim oare? Mulțumesc
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:bună ziua, mă iertați, am trimis email la cjp și așteptăm răspuns, dar e clar că ...încă o lună trebuie sa mai așteptăm ..daca mergem la casa de pensii și facem cerere sa ne dea banii la casierie, se poate sa i primim oare? Mulțumesc
Ieseanul :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Doar dacă aveți cupon de pensie emis.
Dar de ce nu ii apelați și telefonic?
Mai intai trebuie lamurita cauza si abia dupa aceea trebuie cautata solutia.
GicaH :
Ieseanul :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Doar dacă aveți cupon de pensie emis.
Dar de ce nu ii apelați și telefonic?
am probleme de sanatate care nu-mi permit sa vorbesc la telefon. multumesc pt raspunsul dvs.