Gen:F
Data nasterii: 1964
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Din ianuarie 2024 sunt in pensie anticipata partiala. Am depus cererea de pensie limita de varsta conform art.56 pe 03.09.2024 si nu am primit inca nici un raspuns. Stiu ca deciziile noi s au primit in decembrie, dar cele de transformare din PAP in PLV?
A primit cineva decizia?
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Din ianuarie 2024 sunt in pensie anticipata partiala. Am depus cererea de pensie limita de varsta conform art.56 pe 03.09.2024 si nu am primit inca nici un raspuns. Stiu ca deciziile noi s au primit in decembrie, dar cele de transformare din PAP in PLV?
A primit cineva decizia?
Irina :
Gen:F
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
A primit cineva decizia?
Buna seara!
Am depus cerere de transformare a pensiei anticipata partil in limita de varsta, in septembrie 2024 la ( Casa de Pensii S 6) nu am primit decizia ,am fost la ei si am intrebat in ce stadiu este cererea; raspunsul lor a fost sa astept ,martie sau aprilie.