Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua,pentru a solicita trecerea din PAP, nepusa in plata,la PLV cu perioada redusa depun o cerere? Exista formular special sau e suficient o cerere scrisa de mana?
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua,pentru a solicita trecerea din PAP, nepusa in plata,la PLV cu perioada redusa depun o cerere? Exista formular special sau e suficient o cerere scrisa de mana?
Pentru acordarea pensiei pentru limita de varsta se depune o cerere tip al carui model este dat in anexa 3 la normele de aplicare ale legii pensiilor 360/2023.
Daca depuneti cererea la ghiseul Casei teritoriale de pensii formularul tip il obtineti la ghiseu.
Daca depuneti cererea la ghiseul Casei teritoriale de pensii formularul tip il obtineti la ghiseu.
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Multumesc!
Anexa 3 este pentru prima depunere.Eu am deja o decizie de PAP,care nu este in plata.
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Multumesc!
Anexa 3 este pentru prima depunere.Eu am deja o decizie de PAP,care nu este in plata.
Trecerea de la pensie anticipata, diminuata, la pensie pentru limita de varsta se face din oficiu, fara cerere. Daca aceasta trecere intarzie depuneti o o cerere de atentionare.
Domnul Nicolae se refera la cererea pentru trecerea de la PAP la PLV cu reducerea varstei standard, conform art. 56.