Gen:
Data nasterii:13.03.1962
Stagiul de cotizare:41/9/12
Alte date:
Intrebare:A primit cineva decizia de trecere din PAP la PLV cu noua lege?
Alte date:
ion zgabaia :
Gen:
Alte date:
Nu am primit decizie, depus cerere de trecere in pensie limita de varsta in septembrie 2024
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Am depus cerere pe 02.09.2024, niciun semn! Cea mai mare bataie de joc!
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Am depus cerere pe 02.09.2024, niciun semn! Cea mai mare bataie de joc!
inca nu ....
cerere din 07.10
cerere din 07.10
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Si eu am cerere de trecere de la PAP la PLV cu data de 2sep.2024 si nici o miscare.Am fost de 3 ori la CJHunedoara, am trimis email la CNPP, ministerul muncii si la CJHunedoara si am primit raspuns sa am rabdare ca e un proces amplu si de durata si ca o sa primesc banii din urma(adica din sep.2024).E o batai de joc, nimeni nu raspunde de acest soft care nu functioneaza nici acum.Soft care a costat 2,5mil de euro.ANAF-ul si Curtea de conturi nu se sesizeasa, Avocatul poporului???
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Si eu am cerere de trecere de la PAP la PLV cu data de 2sep.2024 si nici o miscare.Am fost de 3 ori la CJHunedoara, am trimis email la CNPP, ministerul muncii si la CJHunedoara si am primit raspuns sa am rabdare ca e un proces amplu si de durata si ca o sa primesc banii din urma(adica din sep.2024).E o batai de joc, nimeni nu raspunde de acest soft care nu functioneaza nici acum.Soft care a costat 2,5mil de euro.ANAF-ul si Curtea de conturi nu se sesizeasa, Avocatul poporului???
ion zgabaia :
Gen:
Alte date:
Cerere on-line (din contul personal pe cnpp.ro) din 17.09.2024, ulterior, 25.11.2024, am depus la ghiseu un alt formular ....
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
am depus cerere pe 02 09 2024 pentru PLV si nu am primit nimic de la Pitesti
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
am depus cerere pe 02 09 2024 pentru PLV si nu am primit nimic de la Pitesti
Buna ziua!
In acceasi situatie sunt si eu, am trimis in septembrie 2024 prin posta solicitarea de trecere la limita de varsta, am fost petsonal de 6 ori la Casa judeteana de pensii Suceava, acelasi raspuns " softul", aceeasi lipsa de profesionalism si respect. Eu nu am primit nici decizia cu punctele de stabilitate!!!
O bataie totala de joc! Oare chiar nu vede nimeni, sau din lipsa fondurilor invoca acest "soft"!?
In acceasi situatie sunt si eu, am trimis in septembrie 2024 prin posta solicitarea de trecere la limita de varsta, am fost petsonal de 6 ori la Casa judeteana de pensii Suceava, acelasi raspuns " softul", aceeasi lipsa de profesionalism si respect. Eu nu am primit nici decizia cu punctele de stabilitate!!!
O bataie totala de joc! Oare chiar nu vede nimeni, sau din lipsa fondurilor invoca acest "soft"!?
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
A mai primit cineva decizie de trecere din PAP la PLV?
Cerere depusa personal in sept 2024, cerere depusa online din contul personal, drumuri la casa judeteana de pensii,petitie online la CNPP. Acelasi raspuns - nu merge softul si sa am rabdare!
Multumesc!
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
A mai primit cineva decizie de trecere din PAP la PLV?
Cerere depusa personal in sept 2024, cerere depusa online din contul personal, drumuri la casa judeteana de pensii,petitie online la CNPP. Acelasi raspuns - nu merge softul si sa am rabdare!
Multumesc!