Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Am ieșit la pensie în iulie 2024
Și am așteptat pana în prezent sa primesc decizia de recalculare cuvenita începând cu septembrie 2024.
Ce pot face?? Mulțumesc frumos!
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Și am așteptat pana în prezent sa primesc decizia de recalculare cuvenita începând cu septembrie 2024.
Popescu Valentina :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Nimic, doar să așteptați și să mai contactați CJP, să aflați când vi se va emite, căci și poșta mai întârzie aducerea.
Raspunsul domnului Gica este corect.
Am ieșit la pensie în august 2024
Pentru domnul Ianculescu
Regretam ca trebuie sa precizam ca raspunsul domnului Gica este corect si in cazul dv.
Suntem mai mult decat ingrijorati in privinta perspectivei de iesire din blocajul in care se afla Casele de pensii teritoriale de pensii.
Regretam ca trebuie sa precizam ca raspunsul domnului Gica este corect si in cazul dv.
Suntem mai mult decat ingrijorati in privinta perspectivei de iesire din blocajul in care se afla Casele de pensii teritoriale de pensii.