Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua,
Am doua intrebari pentru D-voastra:
1. In cazul trecerii de la PAP la PLV conform art 56, ce formular de cerere trebuie completat? Am cautat pe site-ul CNPP si pe site-ul CJPP de care apartin si nu am gasit nici un model.
2. Trebuie prezentate din nou toate documentele ( original si copie ) care au fost atasate la dosarul initial de PAP, sau doar cele noi, cu schimbarile survenite?
Multumesc din nou admin. si colaboratorilor!
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua,
1. In cazul trecerii de la PAP la PLV conform art 56, ce formular de cerere trebuie completat? Am cautat pe site-ul CNPP si pe site-ul CJPP de care apartin si nu am gasit nici un model.
2. Trebuie prezentate din nou toate documentele ( original si copie ) care au fost atasate la dosarul initial de PAP, sau doar cele noi, cu schimbarile survenite?
Gabriela :
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua,
Au formular la CJP și nu trebuie depuse toate actele, ci doar cele care atestă că aveți îndeplinite condițiile de pensionare la limită de vârstă conform art. 56 din noua lege a pensiilor.