Gen:F
Data nasterii: 3 iulie 1962
Stagiul de cotizare:41
Alte date:
Intrebare: A primit cineva decizia de trecere de la pensie anticipata la pensie de limita de varsta ? Eu sunt in Bucuresti Sect 1 si mi se spune ca inca se asteapta softul :( Ma gandeam daca putem sa dam in judecata, colectiv, CNPP si Guvernul. La S1 este o sfidare totala =. Seara buna !
Alte date:
Intrebare: A primit cineva decizia de trecere de la pensie anticipata la pensie de limita de varsta ? Eu sunt in Bucuresti Sect 1 si mi se spune ca inca se asteapta softul :( Ma gandeam daca putem sa dam in judecata, colectiv, CNPP si Guvernul. La S1 este o sfidare totala =. Seara buna !
Carmen Sandulescu :
Gen:F
Alte date:
Da, ar fi o idee, cu solicitare de daune materiale și morale.
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:38
Alte date:
Intrebare:
Inainte de toate(Tribunal)se epuizeaza caile de atac gen:
-Avocatul poporului
-Ministerul muncii
-CNPP
-Presedintie
si care or mai fi...
Dupa primirea raspunsurilor(personal am raspunsuri de la Avocatul p.+Presedintie) urmeaza chemarea in judecata.
Nu este nevoie de avocat angajat!
NB asta daca la reluarea activitatii minunatilor judecatori vor mai fi angajati care sa se ocupe de dosare :-)))
Fara taxe de timbru.
Fara cheltuieli...doar TIMP!
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:38
Alte date:
Intrebare:
Inainte de toate(Tribunal)se epuizeaza caile de atac gen:
-Avocatul poporului
-Ministerul muncii
-CNPP
-Presedintie
si care or mai fi...
Dupa primirea raspunsurilor(personal am raspunsuri de la Avocatul p.+Presedintie) urmeaza chemarea in judecata.
Nu este nevoie de avocat angajat!
NB asta daca la reluarea activitatii minunatilor judecatori vor mai fi angajati care sa se ocupe de dosare :-)))
Fara taxe de timbru.
Fara cheltuieli...doar TIMP!
Am primit Decizia de trecere la PLV de la PAP in 4 iulie.
Cererea depusa in februarie 2025.
Cererea depusa in februarie 2025.