Gen:M
Data nasterii:26/08/1967
Stagiul de cotizare:16
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua,
Conform noii legi nr. 360/2023 formula de calcul a pensiei se obține prin înmulțirea numărului total de puncte (rezultat din stagiul de cotizare și punctele de stabilitate) cu cei 81 de lei (Valoarea Punctului de Referință.
Pensie = (Total Puncte Contributive + Puncte de Stabilitate) × Valoarea Punctului de Referință (VPR)
Pe site-ul dumneavoastra vad ca formula de calcul este cea veche:
Pensie = Punctaj Mediu Anual × Valoarea Punctului de Pensie
Voiam sa stiu care calcul este corect.
MUltumesc pentru rasouns.
Data nasterii:26/08/1967
Stagiul de cotizare:16
Alte date:
Intrebare:
Buna ziua,
Conform noii legi nr. 360/2023 formula de calcul a pensiei se obține prin înmulțirea numărului total de puncte (rezultat din stagiul de cotizare și punctele de stabilitate) cu cei 81 de lei (Valoarea Punctului de Referință.
Pensie = (Total Puncte Contributive + Puncte de Stabilitate) × Valoarea Punctului de Referință (VPR)
Pe site-ul dumneavoastra vad ca formula de calcul este cea veche:
Pensie = Punctaj Mediu Anual × Valoarea Punctului de Pensie
Voiam sa stiu care calcul este corect.
MUltumesc pentru rasouns.
Re: Intrebare referitoare la calculul pensiei pe acest site
Scris de: mihai la data: 06/15/2026 6:30am
Scris de: mihai la data: 06/15/2026 6:30am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Nu cred ca esta atit de greu sa inmultim numarul de puncte obtinut cu ajutorul acestui program cu 81 .
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Nu cred ca esta atit de greu sa inmultim numarul de puncte obtinut cu ajutorul acestui program cu 81 .
Re: Intrebare referitoare la calculul pensiei pe acest site
Scris de: la pensie la data: 06/15/2026 8:04am
Scris de: la pensie la data: 06/15/2026 8:04am
Calculul punctajului anual este corect numai calculul final al valorii pensiei nu a fost modificat conform noii legi a pensiei.
Deci pentru un calcul corect al valorii pensiei inmultiti punctajul anual total cu valoarea punctului de referinta, care, in prezent, este 81 lei.
Deci pentru un calcul corect al valorii pensiei inmultiti punctajul anual total cu valoarea punctului de referinta, care, in prezent, este 81 lei.