Subiect "pensie limita de virsta" Deschis de Rebegea Constantin la data: 01/19/2011 7:24am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
pensie limita de virsta
Scris de: Rebegea Constantin la data: 01/19/2011 7:24am
Gen:M
Data nasterii:26-06-1951
Stagiul de cotizare:34ani si 2 luni
Alte date:23ani 8luni si 11 zile grupa a 2 a si 3luni gr.1
Intrebare:Multumesc pentru raspunsul primit. Dar de ce nu ati luat in calcul si cele 3 luni de gr.1 fiindca adunate depasesc 24 de ani si s-ar reduce virsta de pensionare cu 5ani si 6luni si trebuia sa ies la pensie pe 26 dec. 2010.Eu am depus dosarul luna aceasta si a fost acceptat luind in calcul si cele 3 luni. Este posibil sa am probleme cu dosarul? Multumesc si ma scuzati ca va deranjez din nou
Re: pensie limita de virsta
Scris de: la pensie la data: 01/27/2011 1:28am
Ne pare rau ca noi am facut altfel calculul decat dv . In mesajul anterior nu ati dat datele complete ale stagiilor pentru a va putea calcula si numarul de zile ci ati dat numai lunile adica textual “23 ani si 8 luni grupa a doua (iul. 1977-aprilie 2001) 3 luni grupa 1 (iul. 1971-oct. 1971)
Cumuland stagiile in gr I si II de munca prezentate in acest mesaj un total de 23 ani 11 luni.
Nici din datele prezentate in acest ultim mesaj nu rezulta decat un total de 23 ani 11 luni si 11 zile
Pentru a realiza 24 ani va lipsesc 19 zile si noi stim ca nu se ia in considerare un an incomplet fie si cu o perioada asa mica.
Probabil functionarii de la Casa de pensii avand adeverintele in care sunt trecute si zilele au facut un calcul mai corect decat cel facut de dv si rezultatul a fost un stagiu peste 24 ani.
Daca adeverintele sunt corect intocmite atunci nu aveti probleme cu recunoasterea lor si daca prin insumarea stagiilor rezulta un total peste 24 ani atunci nu veti avea probleme si vi se va recunoaste dreptul la pensie pentru limita de varsta iar noi ne vom bucura impreuna cu dv daca vom afla rezultatul.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1