Subiect "calcul pensie" Deschis de dan viorica la data: 04/05/2011 10:32am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
calcul pensie
Scris de: dan viorica la data: 04/05/2011 10:32am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Intrebare:Buna ziua,
Eu m-am angajat la data de 05.10.1971 si am iesit la pensie la data de 04.01.2011, deci am lucrat 39 ani si aproape 3 luni. In decizia de pensionare apare stagiu total de cotizare de 38 ani si 6 luni si nu stiu de ce s-au scazut 9 luni?
Este adevarat ca am avut si 3 luni de somaj tehnic dar eu stiu ca se considera stagiu de cotizare si la calcul se pune salariul minim pe economie.
Va rog daca ma puteti lamuri?

Mentionez ca am lucrat in aceeasi intreprindere de cand m-am angajat si pana am iesit la pensie si nu am avut concediu fara salariu nici ozi, ci doar 12 zile medical in anul 2008.
As dori sa va mai intreb daca veniturile suplimentare(primele,primele de concediu, orele suplimentare) se iau in calcul cu noua lege-263/2010
Va multumesc,
Re: calcul pensie
Scris de: la pensie la data: 04/06/2011 3:54am
La prima intrebare v-am raspuns anterior ca nu va putem analiza situati deoarece nu avem informatiile necesare si dv nu ati adus modificari in aceasta privinta.
La a doua intrebare va raspundem ca primele si orele suplimentare ocazionale se iau in calculul pensiei numai dupa aprilie 2001. Detalii in aceasta privinta cititi pe site-ul nostru pe pagina “Baza de calcul a punctajului pensiei” accesibila de pe pagina principala sau la adresa :
http://www.lapensie.com/forum/baza-de-calcul-a-punctajului-pensiei.php
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1