Subiect "calculul pensiei" Deschis de G D la data: 08/03/2011 5:53am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
calculul pensiei
Scris de: G D la data: 08/03/2011 5:53am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:doresc sa folosesc programul pentru calcularea pensiei la limita de virsta. Va rog daca se poate sa ma ajutati prin a ma indruma : ce date se introduc dupa anul 2001 ( de unde le iau / carte de munca sau adeverinte)si daca norma de hrana este cuprinsa in calcul in cazul personalului contractual.
Re: calculul pensiei
Scris de: la pensie la data: 08/04/2011 7:01am
Pentru a utiliza programul sunt necesare multe indrumari si nu putem decat sa va spunem ca acestea se gasesc pe site-ul nostru pe diverse pagini din care enumeram :
Pagina principala :
- Baza de calcul a punctajului pensiei.
- Limitarea salariului luat in calculul pensiei.
-Partea de jos a paginii principale
Forum :
- Spor de vechime
Dupa aprilie 2001 intra in calcul toate veniturile pentru care s-a platit CAS. Daca aveti certificate eliberate de Casa de Pensii pana in anul 2005 sumele precizate in aceste certificate se introduc in calcul pensiei.. Puteti cere (contra cost) de la Casa de Pensii “Situatia stagiului de cotizare” in care sunt prezentate toate sumele pentru care s-a platit CAS dupa aprilie 2001 (si poate si anterior).
Nu cunoastem in ce sector a fost platita o norma de hrana insa presupunem ca pentru aceste sume nu s-a platit CAS si deci nu intra in calculul pensiei.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1