Subiect "calcul pensie limita de varsta" Deschis de Iordache Gheorghe la data: 08/31/2011 7:08am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
calcul pensie limita de varsta
Scris de: Iordache Gheorghe la data: 08/31/2011 7:08am
Gen:M
Data nasterii:02.04.1949
Stagiul de cotizare:35 ani
Alte date:
Intrebare:
1. Softul de calcul al pensiilor de pe acest site aplica prevederile art.168, alin. (1) privind cresterea punctajului lunar conform procentelor stabilite de acest articol sau aceasta calculatie o face softul (sau functionarul) Casei de pensii?
2.Dupa anul 2001 eu am avut diferite sporuri, ex:50% majorare de salariu pentru urgentarea aplicarii legilor fondului funciar, 10% ca functionar public etc, sporuri care nu se regasesc in cartea de munca dar se regasesc in declaratiile de venit depuse lunar de serviciul de contabilitate la Casa de pensii. In acest caz functionarul sau softul Casei de pensii ce ia in calcul, salariul inscris in CM sau veniturile salariale stocate in baza lor de date?
Va multumesc inca o data pentru intelegere si ajutor!
Re: calcul pensie limita de varsta
Scris de: la pensie la data: 09/01/2011 1:35am
Programul de calcul pensie de pe sit-ul nostru calculeaza automat majorarea punctajului pensiei pentru contributia la pensie suplimentara conform procentelor prevazute in art 168 alin (1) din legea pensiilor 263/2010
Pentru sporurile primite dupa aprilie 2001 nu trebuie sa prezentati adeverinta de la angajator deoarece sumele pentru care s-a platit CAS au fost transmise electronic la Casa de pensii si stocate in arhiva electronica a acesteia pe baza codului numeric personal.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1