Subiect "pensie politist" Deschis de bobocel petre la data: 12/27/2011 6:59am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
pensie politist
Scris de: bobocel petre la data: 12/27/2011 6:59am
Gen:masculin
Data nasterii:25.1o.1963
Stagiul de cotizare:30 ani
Alte date:4 ani ieelif dolj,5 ani directia finante dolj,2ani armata,2 ani cooperatie,17 ani polititst,3 lunisondor,3luni santier naval
Intrebare:cind pot indeplinii conditiile de pensionare
Re: pensie politist
Scris de: la pensie la data: 12/28/2011 9:04am
Conform legii unitare a pensiilor 263/2010 si a datei de nastere aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta, fara reducerea varstei de pensionare, in 25 mai 2021 la varsta standard de pensionare de 57 ani si 7 luni, stagiul complet de cotizare de 25 ani si 3 luni si stagiul in specialitate (politist + stagiu militar) de 17 ani si 7 luni daca atunci aveti statut de politist activ.
Conditiile de stagiu sunt indeplinite de acum
Puteti beneficia de reducerea varstei de pensionare daca aveti stagii de cotizare incadrate in grupele de munca pentru care se acorda aceste reduceri (eventual stagiu de politist) sau pensie anticipata cu anticipare de 5 ani daca :
a) au incetat raporturile de serviciu ca urmare implinirii limitei de varsta in grad prevazuta de statutul cadrelor politistilor/functionarilor publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciarelor sau ca urmare a reorganizarii unitatii si a reducerii unor functii din statele de organizare, precum si pentru alte motive sau nevoi ale institutiilor din domeniu ordinii publice si sigurantei nationale.
b) Au incetat raporturile de serviciu ca urmare a clasarii ca inapt sau apt limitat pentru serviciu de catre comisiile de expertiza medico- militara.
pensi e politist
Scris de: bobocel petre la data: 09/05/2012 2:40am
bobocel petre :
Gen:masculin
Data nasterii:25.1o.1963
Stagiul de cotizare:30 ani
Alte date:4 ani ieelif dolj,5 ani directia finante dolj,2ani armata,2 ani cooperatie,17 ani si 9 luni polititst,3 lunisondor,3luni santier naval
Intrebare:cind pot indeplinii conditiile de pensionare
Re: pensie politist
Scris de: la pensie la data: 09/06/2012 1:56am
Ne pare rau dar daca nu ati adus informatii suplimentare raspunsul nostru ramane acelasi.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1