Subiect "compensatie" Deschis de tohaneanu la data: 01/10/2012 3:25pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
compensatie
Scris de: tohaneanu la data: 01/10/2012 3:25pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:La un moment dat in 1996-1997 s-au acordat niste compensatii care le am inregistrate in cartea de munca, separat de sporuri. Care este regimul lor, se adauga la suma pentru pensie? Multumesc
Re: compensatie
Scris de: la pensie la data: 01/11/2012 7:05am
Sumele fixe acordate la salariu drept compensatie pentru unele cresteri de preturi in perioada precizata de dv au regim de sporuri fixe la salariu si intra in calculul punctajului pensiei insa pentru aceasta trebuie dovedite prin adeverinte eliberate de angajatori.
Scris de: tohaneanu la data: 01/11/2012 12:56pm
la pensie :
Sumele fixe acordate la salariu drept compensatie pentru unele cresteri de preturi in perioada precizata de dv au regim de sporuri fixe la salariu si intra in calculul punctajului pensiei insa pentru aceasta trebuie dovedite prin adeverinte eliberate de angajatori.

Daca sumele sunt trecute in cartea de munca mai este necesara adeverinta?
Scris de: valentin virgil la data: 01/11/2012 3:01pm
tohaneanu :
la pensie :

Daca sumele sunt trecute in cartea de munca mai este necesara adeverinta?
Nu va trebuie adeverinta,ele sunt trecute in cartea de munca si au fost acordate prin HG in perioada 01.10.96-01.01.99.(au fost trecute in carnetul de munca la rubrica:meseria sau functia si locul de munca cu conditii deosebite)
Scris de: la pensie la data: 01/12/2012 3:14am
Opinia noastra este ca va trebuie adeverinta de la angajator si in cazul in care in carnetul de munca sunt trecute asemenea compensatii. Motivul este ca in carnetul de munca sunt inregistrate modificarile salariilor si nu pot fi cuprinse toate variatiile sporurilor.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1