Subiect "pensie" Deschis de Gherasim la data: 01/10/2012 6:19pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
pensie
Scris de: Gherasim la data: 01/10/2012 6:19pm
Gen:M
Data nasterii:02.07.1956
Stagiul de cotizare:31ani
Alte date:Am muncit in combinatu siderurgic 24 ani Grupa I si II de munca. Am platit din mina cotizatia de pensie 7 ani in total 31 ani cotizati.Carttea de munca e calculata la 40 ani si 5 luni cu tot cu sporuri
Intrebare:1Cind indeplinesc conditii de pensionare? 2 sa mai cotizez sau nu din mina la casa de pensii?? 3.cum se calculeaza pensia anticipata si pensia anticipata partial??si la virsta pot apela la ea? 4. care e pensia minima care o pot primi la cele spuse mai sus in cazul pensiei anticipate si care e penalizarea pentru pensia anticipata partial 5. care e pensia minima care o pot primi la inplinirea virstei de pensionare. Va multumesc anticipat si astept raspuns pe sait si la adresa ghery_hd@yahoo.com
Re: pensie
Scris de: la pensie la data: 01/11/2012 7:03am
Pentru un calcul corect al posibilitatilor si al datei de pensionare trebuie sa reveniti si sa ne precizati clar perioada lucrata in gr I si gr II (ani/luni) si eventual daca puteti sa precizati cu ce grupa de munca a fost echivalat stagiul dv de gr I (conditii speciale sau conditii deosebite). Presupunem ca nu este nevoie sa mai platiti din mana contributie pentru asigurare sociala (pensie)
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1