Subiect "contract de munca" Deschis de florina la data: 01/18/2012 9:47am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
contract de munca
Scris de: florina la data: 01/18/2012 9:47am
Gen:f
Data nasterii:31.07.1956
Stagiul de cotizare:30 ani si 2 luni
Alte date:3ani si 6 luni grupa 2 de munca
Intrebare:revin din nou cu o intrebare deoarece la casa de pensii nu ma pot lamuri:fiindca i-mi lipsesc 4 luni la stagiul complet de cotizare si sint in pensie de invaliditate gr.3 ,, ca sa pot completa cele 4 luni care-mi lipsesc la stagiul complet de cotizare , doresc sa fac un contract de munca cu 4 ore ,,, avind in vedere ca sint numai 4 ore , contractul il fac pe 4 luni sau pe 8 luni?Pot plati si din mina toti banii care sa acopere asigurarea sau trebuie sa ma angajez 4 ore ?
Re: contract de munca
Scris de: la pensie la data: 01/19/2012 7:15am
Din pacate nu va putem sa va lamuri pe deplin nici noi pentruca prevederile legale sunt completate cu instructiuni interne pe care noi nu le cunoastem.
Ceiace va putem spune noi ca pentru a va completa stagiul de cotizare cu 4 luni va puteti angaja cu contract cu jumatate de norma pe timp de 8 luni sau sa incheiati un cotract de asigurare sociala cu casa de pensii pe perioada de 4 luni platind o contributie lunara de 234 lei pe o perioada in care nu beneficiate de pensie de invaliditate.
Ceiace nu va putem preciza este daca faceti aceasta in perioada in care primiti pensie de invaliditate vi se mai considera stagiu de cotizare si aceasta o puteti afla la Casa de pensii.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1