Subiect "sporuri de grupa" Deschis de DORINA pt VASILE la data: 02/04/2012 6:59am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
sporuri de grupa
Scris de: DORINA pt VASILE la data: 02/04/2012 6:59am
Gen:M
Data nasterii:24.06.1948
Stagiul de cotizare:30 ani si 6 luni
Alte date:total stagiu de cotizare 46 ani, 11 luni, 3 zile
Intrebare:Am 11 ani, 2 luni, 14 zile grupa I; 17 ani, 3 luni,5 zile gr.II; 7 ani, 4 luni, 5 zile conditii normale de lucru; stagiu asimilat 1 an, 3 luni, 22 zile, stagiu aferent gr.I si gr.II 9 ani si 9 luni. Intrebarea mea este dece eu nu am primit majorarea pensiei pentru grupa?
Re: sporuri de grupa
Scris de: valentin virgil la data: 02/05/2012 3:13am
DORINA pt VASILE :
Gen:M
Intrebare:Am 11 ani, 2 luni, 14 zile grupa I; 17 ani, 3 luni,5 zile gr.II; 7 ani, 4 luni, 5 zile conditii normale de lucru; stagiu asimilat 1 an, 3 luni, 22 zile, stagiu aferent gr.I si gr.II 9 ani si 9 luni. Intrebarea mea este dece eu nu am primit majorarea pensiei pentru grupa?
Pt. a primii un raspuns precis,ar fi bine sa precizati data iesirii la pensie si stagiu complet de cotizare.
Scris de: la pensie la data: 02/05/2012 10:22am
Asa cum a precizat si domnul Valentin Virgil pentru a determina cauza pentru care nu ati primit punctaj suplimentar pentru stagiile in grupele de munca trebuie sa stim daca la iesirea la pensie ati beneficiat de reducerea stagiului complet de cotizare de la 33 ani si 10 luni cat aveti conform datei de nastere.
Este posibil ca stagiul dv de gr I sa fi fost echivalat cu conditii speciale si atunci stagiul complet de cotizare vi s-a redus cu 4 ani (conform prevederii legii pensiilor 19/2000), la 29 ani si 10 luni si in acest caz nu mai aveti dreptul la punctaj suplimentar pentru stagiile in grupele de munca.
Daca nu ne puteti preciza daca vi s-a redus stagiul complet de cotizare este posibil sa determinam aceasta din data iesirii la pensie daca ati iesit la pensie atunci cand vi s-a deschis acest drept.
Scris de: DORINA pt VASILE la data: 02/06/2012 7:26am
la pensie :
Asa cum a precizat si domnul Valentin Virgil pentru a determina cauza pentru care nu ati primit punctaj suplimentar pentru stagiile in grupele de munca trebuie sa stim daca la iesirea la pensie ati beneficiat de reducerea stagiului complet de cotizare de la 33 ani si 10 luni cat aveti conform datei de nastere.
Este posibil ca stagiul dv de gr I sa fi fost echivalat cu conditii speciale si atunci stagiul complet de cotizare vi s-a redus cu 4 ani (conform prevederii legii pensiilor 19/2000), la 29 ani si 10 luni si in acest caz nu mai aveti dreptul la punctaj suplimentar pentru stagiile in grupele de munca.
Daca nu ne puteti preciza daca vi s-a redus stagiul complet de cotizare este posibil sa determinam aceasta din data iesirii la pensie daca ati iesit la pensie atunci cand vi s-a deschis acest drept.
Scris de: DORINA pt VASILE la data: 02/06/2012 7:30am
Gen:Gen:M
Mentionez ca anul angajarii este 1966.12.02
Scris de: la pensie la data: 02/07/2012 4:56am
Ne pare rau ca nu va putem ajuta daca dv nu ne dati informatiile necesare si nici daca ne dati alte date inutile sau repetati mesajul de mai multe ori.
Repetam pentru a analiza situatia avem necesar stagiul complet de cotizare inscris la litera F in decizia de pensionare sau data pensionarii nu a angajarii.
Daca nu puteti da aceste date din aceiasi decizie de pensionare dati urmatoarele informatii pe care le gasiti la litera G :
1 Numar puncte realizate
2 Punctaj mediu anual
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1