Subiect "calcul pensie" Deschis de Flavia Vasca la data: 02/17/2012 4:11pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
calcul pensie
Scris de: Flavia Vasca la data: 02/17/2012 4:11pm
Gen:f
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:35
Alte date:
Intrebare:Buna seara
Va rog sa imi spuneti daca la calculul pensiei pe care o voi primi la limita de varsta, se ia in considerare si pensia primita in timpul in care sunt pensionata de boala sau numai salarul pe care l-am primit in anii lucrati(am 35 ani vechime si de 2 ani sunt in pensie de boala)
Multumesc
Re: calcul pensie
Scris de: valentin virgil la data: 02/18/2012 4:14am
Flavia Vasca :
Gen:f
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:35
Alte date:
Intrebare:Buna seara
Va rog sa imi spuneti daca la calculul pensiei pe care o voi primi la limita de varsta, se ia in considerare si pensia primita in timpul in care sunt pensionata de boala sau numai salarul pe care l-am primit in anii lucrati(am 35 ani vechime si de 2 ani sunt in pensie de boala)
Multumesc
La data indeplinirii conditiilor pentru acordarea pensiei pentru limita de varsta aceasta se acorda din oficiu iar pensia se recalculeaza introducandu-se in calcul pe perioada cat s-a beneficiat de pensie de invaliditate cuantumul acesteia precum si eventualele castiguri obtinute pe aceasta perioada daca a beneficiat de dreptul de a cumula pensia cu venituri din activitate profesionala.

In cazul in care prin recalculare pensia la limita de varsta rezulta mai mica decat pensia de invaliditate este acordata cea mai avantajoasa
Re: calcul pensie
Scris de: la pensie la data: 02/19/2012 8:52am
Confirmam raspunsul corect al domnului Valentin
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1