Subiect "pensie invaliditate trecerea de la gradul 2 la gradul 3 ce implica avand in vedere ca am avut o pensie de 430 ron si daca se diminueaza cu ceva?" Deschis de nedelcu silviu la data: 02/19/2012 2:51am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
pensie invaliditate trecerea de la gradul 2 la gradul 3 ce implica avand in vedere ca am avut o pensie de 430 ron si daca se diminueaza cu ceva?
Scris de: nedelcu silviu la data: 02/19/2012 2:51am
Gen:
Data nasterii:21.07.1969
Stagiul de cotizare:16 ani
Alte date:am fost diagnosticat cu ciroza hepatica ,hipertensiune ,astm cronic acut,din anul 2005,mentionez ca anul trecut mi sa schimbat diagnosticul de la ciroza hepatica la hepatita cronica.
Intrebare:as vrea sa stiu cu cat ar putea scadea indemnizatia tinand cont ca din luna ianoarie mi sa modificat gradul de incadrare de la gradul 2 la gradul 3,si cand voi primi prima indemnizatie dupa recalculare caci in luna febroarie nu am beneficiat de aceasta indemnizatie?
Re: pensie invaliditate trecerea de la gradul 2 la gradul 3 ce implica avand in vedere ca am avut o pensie de 430 ron si daca se diminueaza cu ceva?
Scris de: la pensie la data: 02/20/2012 7:35am
Nu avem datele pentru a va calcula diferenta intre pensia anterioara si pensia recalculata iar noi nu facem asemenea calcule.
Ceeace va putem preciza este ca daca boala dv nu este asociata conditiilor de munca si nu este considerata boala profesionala atunci prin noua decizie de pensie de invaliditate nu vi se mai acorda stagiu potential incepand cu ianuarie 2012 ceeace va avea ca efect diminuarea pensiei.
Data in care veti primi decizia de pensionare nu o putem preciza deoarece aceasta depinde de Casa de pensii de care apartineti dar ce este mai rau este ca daca aceasta va intarzia si primiti in continuare pensia conform vechii decizii de pensionare vi se vor retine diferentele primite.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1