Subiect "Sporuri in carnetul de munca" Deschis de Adrian Lungu la data: 02/22/2012 10:08am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Sporuri in carnetul de munca
Scris de: Adrian Lungu la data: 02/22/2012 10:08am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare:Buna ziua.Felicitari pentru acest site! Inca ceva, poate off-topic: cred ca s-ar cuveni o corectie si anume ca dupa luna sept. 1992, sporurile sunt MENTIONATE in carnetul de munca. Formularea dv. da nastere la confuzii. Numai bine!
Re: Sporuri in carnetul de munca
Scris de: la pensie la data: 02/23/2012 6:41am
Multumiri pentru aprecierile aduse muncii pe care o facem.
In privinta greselilor de forma suntem constienti ca avem multe si ne bazam pe intelegerea si ingaduita celor care ne cer ajutorul. Daca nu am fi facut greseli de forma am fi facut proza adevarata.
In privinta corectiilor de fond suntem deschisi la orice observatie cu conditia sa ne precizati adresa (locul) unde a fost facuta. Referitor la sporurile dupa aprilie 1992 nu suntem convinsi ca precizarea dv trebuie sa fie urmata de o corectie.
Din cate cunoastem noi sporurile cu caracter permanent trebuiau incluse in salariu inscris in carnetul de munca incepand cu 01 aprilie 1992. Nu toti functionarii ce completau cartile de munca au respectat aceasta data si unii au prelungit includerea sporurilor in salariu nu cu cateva luni ci cu cativa ani.
Daca stiti o reglementare legala care sustine afirmatia dv atunci nominalizati-o. Insa si daca o nominalizati nu ajuta pentruca functionarii de la Casa de pensii nu iau in calcul sporurile cu caracter permanent dupa martie 1992 decat daca acestea sunt consemnate in o adeverinta in care trebuie specificata si data in care in acea unitate sorurile au fost incluse in salariul din carnetul de munca.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1