Subiect "soft pensie anticipata" Deschis de Elena B. la data: 02/22/2012 3:43pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
soft pensie anticipata
Scris de: Elena B. la data: 02/22/2012 3:43pm
Gen:feminin
Data nasterii:02.06.1965
Stagiul de cotizare:29ani
Alte date:
Intrebare:Buna ziua,
Soft-ul dvs. "Calcul pensie" se poate folosi in cazul pensiei anticipate?
Dar in cazul in care se iese la pensie inainte de termen?De exemplu, in cazul in care as dori sa ies la pensie in anul 2013,se poate folosi soft-ul?Pentru ca in urma datelor introduse de mine imi rezulta o pensie cam..mare. Poate am gresit eu..
Imi puteti da detalii legate de penalizarea in cazul in care se iese la pensie inainte de termen (2013, in cazul meu)?
Multumesc
Re: soft pensie anticipata
Scris de: la pensie la data: 02/24/2012 3:15am
Speram ca mesajul dv nu este o gluma ci se datoreaza faptului ca aveti putine informatii privind pensia si la varsta dv este normala situatia aceasta pentruca mai aveti suficient timp sa va informati pana la pensie
Daca actuala lege a pensiilor va mai fi in vigoare atunci aveti dreptul la pensie anticipata dupa 02 aprilie 2023. Da este corect 2023 nu 2013.
In ceiace priveste datele introduse in program aceasta este o gluma, ne-ati pus sa ne pierdem timpul cu verificarea unor elucubratii si nu avem timp sa va enumeram greselile.
Daca doriti sa faceti un calcul serios luati carnetul de munca si completati datele din acesta si apoi va mai putem da indrumari daca este necesar.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1