Subiect "Somajul nu e trecut in cartea de munca. Cum se introduce in calculul pensiei?" Deschis de Cristiana Dumitrescu la data: 03/04/2012 5:03am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Somajul nu e trecut in cartea de munca. Cum se introduce in calculul pensiei?
Scris de: Cristiana Dumitrescu la data: 03/04/2012 5:03am
Gen:F
Data nasterii:30.06.1954
Stagiul de cotizare:1979-prezent, 2012
Alte date:
Intrebare:Somajul este trecut in cartea de munca doar cu data de incepere si data de incetare. De unde pot lua datele de ajutor de somaj pentru a fi introduse in calculul pensiei? Multumesc frumos anticipat pentru raspuns.
Re: Somajul nu e trecut in cartea de munca. Cum se introduce in calculul pensiei?
Scris de: la pensie la data: 03/05/2012 3:33am
Conform legii unitare a pensiilor 263/2010 si a datei de nastere aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta in 30martie 2014 la varsta standard de pensionare de 59 ani si 9 luni si stagiul complet de cotizare de 29 ani si 6 luni.
Daca somajul a fost inainte de 01 aprilie 2001 sumele primite le gasiti la cel care v-a platit indemnizatia de somaj adica agentia judeteana de ocuparea fortei de munca (AJOFM) iar daca perioada de somaj a fost dupa aceasta data mai puteti obtine aceste sume si de la Casa de pensii teritoriala cerand “Situatia stagiului de cotizare”.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1