Subiect "reducere varsta pensionare" Deschis de ioan d. la data: 03/10/2012 11:35am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
reducere varsta pensionare
Scris de: ioan d. la data: 03/10/2012 11:35am
Gen:M
Data nasterii:25.05.1968
Stagiul de cotizare:actual 25 ani si 3 luni din care 21 ani si 11 luni militar
Alte date:medalie 20 ani ca militar
Intrebare:care este cuantumul reducerii varstei de pensionare,avind in vedere ca in tabelul dumneavoastra imi arata o reducere de 12 ani la o vechime de militar de 24 ani iar varsta de pensionare este de 47 ani si 2 luni adica iulie 2015
Re: reducere varsta pensionare
Scris de: la pensie la data: 03/11/2012 12:07pm
Reducerea varstei de pensionare se face pentru stagiide cotizare in grupele de munca si in mesajul anterior nu ati precizat daca aveti stagii in grupele de munca.
Stagiul de cotizare ca militar in sine nu inseamna ca ati lucrat in grupa de munca “alte conditii de munca”.
In sectorul militar exista urmatoarele grupe de munca :
- Conditii normale (fara reducere)
- Conditii deoasebite
- Conditii speciale
- Alte conditii de munca (aceasta grupa de munca am precizat ca exista numai la militari adica nu exista si in sistemul public)
Dv ati introdus in programul de calcul reducere a varstei de pensionare ca ati lucrat in grupa de munca “alte conditii de munca” si nu stim daca este corect. Trebuie sa intrebati la unitatea (unitatile) la care ati lucrat ce stagii de cotizare aveti in grupele de munca si numai dupa aceea utilizati programul de calcul respectiv.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1