Subiect "Pensionare medicala" Deschis de Gramanschi Ghe. la data: 03/26/2012 1:50am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Pensionare medicala
Scris de: Gramanschi Ghe. la data: 03/26/2012 1:50am
Gen:M
Data nasterii:21.09.1949
Stagiul de cotizare:43 ani + armata 1 an/11 luni
Alte date:Decizie medicala asupra capacitatii de munca cu 23.03.2012
Intrebare:La depunerea dosarului de pensionare invaliditate gradul II se incetează activitatea?
Re: Pensionare medicala
Scris de: la pensie la data: 03/26/2012 7:06am
Decizia de incadrare in gradul II de invaliditate se face de comisia de expertiza a capacitatii de munca atunci cand constata ca ati pierdut 100 % capacitate de munca deci se considera ca ati incetat activitatea fie cand ati intrat in concediu medical fie cand ati depus dosarul la comisia de expertiza.
Daca intrebarea dv se refera la data de incheiere a contractului de munca atunci conform art 56 litera d) din legea 53/2003 codul muncii contractul de munca inceteaza de drept la data primirii deciziei de pensionare.
Re: Pensionare medicala
Scris de: valentin virgil la data: 03/26/2012 3:15pm
la pensie :
Decizia de incadrare in gradul II de invaliditate se face de comisia de expertiza a capacitatii de munca atunci cand constata ca ati pierdut 100 % capacitate de munca deci se considera ca ati incetat activitatea fie cand ati intrat in concediu medical fie cand ati depus dosarul la comisia de expertiza.
Daca intrebarea dv se refera la data de incheiere a contractului de munca atunci conform art 56 litera d) din legea 53/2003 codul muncii contractul de munca inceteaza de drept la data primirii deciziei de pensionare.
Dv.aveti dreptul de pensionare anticipata(fara penalizare)pt. cei 43 de ani de munca.Nu va mai pierdeti timpul prin comisii de expertiza medicala,pensia de invaliditate nu o sa fie mai mare decat pensia anticipata,dv. nu primiti stagiu potential.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1