Subiect "Intrebare suplimentara la subiectul "Pensionare cu reducerea varstei de pensionare"" Deschis de Ileana Cimbala la data: 03/26/2012 3:50am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Intrebare suplimentara la subiectul "Pensionare cu reducerea varstei de pensionare"
Scris de: Ileana Cimbala la data: 03/26/2012 3:50am
Gen:feminin
Data nasterii:29.04.1956
Stagiul de cotizare:31 ani si 7 luni
Alte date:5 ani de facultate cursuri de zi, vechime totala in munca:31 ani si 7 luni,din care, 20 ani si 10 luni in grupa a II-a de munca.
Intrebare:
Multumesc mult pentru raspunsul prompt si competent pe care mi l-ati dat la intrebarea trimisa de mine pe data de 03/23/2012!
Va rog sa ma lamuriti daca, in cazul in care as iesi la pensie in cursul anului 2012(sau 2013),s-ar mai face o recalculare a cuantumului pensiei in 29 septembrie 2016, cand as implini varsta standard de pensionare?
Multumesc anticipat,
Ileana Cimbala
Re: Intrebare suplimentara la subiectul "Pensionare cu reducerea varstei de pensionare"
Scris de: la pensie la data: 03/26/2012 1:42pm
In raspunsul anterior am facut o eroare de tastare penru care ne cerem iertare, corect este :
Pentru stagiul de 20 ani lucrati in grupa II beneficiati de un spor de vechime de 5 ani care se adauga la stagiul de cotizare impreuna cu stagiul asimilat pentru studii universitare si realizati un stagiu total de cotizare de 41 ani si 7 luni.
In in 29 martie 2012 asa cum v-am raspuns anterior aveti dreptul la pensie pensie pentru limita de varsta cu reducerea varstei de pensionare. In calculul acestei pensii se introduc toate drepturile dv (inclusiv stagiul asimilat pentru studii universitare) si aceasta nefiind diminuata, la varsta standard de pensionare pensia nu va mai fi recalculata.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1