Subiect "Intrebare" Deschis de Manescu Aurora la data: 03/28/2012 2:34pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Intrebare
Scris de: Manescu Aurora la data: 03/28/2012 2:34pm
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: Buna seara! Puteti sa imi spuneti daca la determinarea punctajelor lunare aferente anului 1969 se valorifica salariul minim pe economie? Daca da, si daca am o adeverinta cu sporuri in care este inscris si salariul brut, se poate valorifica acesta pt.calcularea punctajelor lunare ?
Re: Intrebare
Scris de: la pensie la data: 03/29/2012 3:52am
Intrebarea dv este neclara.
Conform art 162 alin (2) si (3) din legea pensiilor 263/2010 la calculul punctajului pensiei dupa 01 ianuarie 1963 se utilizeaza salariul minim pe economie daca in carnetul de munca nu este trecut salariul si nu prezentati nici adeverinta doveditaoare cu acest salariu. Daca prezentati adeverinta doveditoare nu se mai foloseste salariul minim si se foloseste salariul din adeverinta.
Detalii
Scris de: Manescu Aurora la data: 03/29/2012 6:36am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: in carnetul de munca nu este inscris salariul aferent anului 1969, iar in adeverinta cu sporuri exista o rubrica in care este inscris salariul brut. Se poate folosi acesta pt.determinarea punctajelor lunare?
Re: Intrebare
Scris de: la pensie la data: 03/30/2012 4:14pm
Da se poate folosi in calculul punctajului pensiei salariul brut consemnat in adeverinta, care de fapt este salariul tarifar de incadrare.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1