Subiect "venituri ce se iau in calcul" Deschis de Viorica la data: 03/29/2012 7:18am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
venituri ce se iau in calcul
Scris de: Viorica la data: 03/29/2012 7:18am
Gen:F
Data nasterii:02.09.1954
Stagiul de cotizare:35 ani
Alte date:4 ani conditii grele de munca ,gr I (80%)
Intrebare:Am iesit la pensie partial anticipata in septembrie 2009 ,va rog sa-mi spuneti cand am dreptul la pensie pentru limita de varsta.
Deasemeni .va rog sa-mi spuneti ce venituri se iau in calcul la pansia anticipata (spor de vechime,ore de noapte,ore suplimentare?) si daca se mai adauga alte venituri la pensia pentru limita de varsta
Mai concret vreau sa-mi calculez singura pensia si vreau sa stiu daca iau in calcul si orele suplimentare
Multumesc !
Va rog sa-mi raspundeti
Re: venituri ce se iau in calcul
Scris de: la pensie la data: 03/30/2012 4:01pm
Conform legii unitare a pensiilor 263/2010 si a datei de nastere aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta in 02 iulie 2014 la varsta standard de pensionare de 59 ani si 10 luni si stagiul complet de cotizare de 29 ani si 8 luni.
Baza de calcul a punctajului pensiei o gasiti mai desvoltat pe site la pagina de la adresa :
http://www.lapensie.com/forum/baza-de-calcul-a-punctajului-pensiei.php
Scris de: Viorica la data: 03/31/2012 1:29pm
la pensie :
Conform legii unitare a pensiilor 263/2010 si a datei de nastere aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta in 02 iulie 2014 la varsta standard de pensionare de 59 ani si 10 luni si stagiul complet de cotizare de 29 ani si 8 luni.
Baza de calcul a punctajului pensiei o gasiti mai desvoltat pe site la pagina de la adresa :
http://www.lapensie.com/forum/baza-de-calcul-a-punctajului-pensiei.php

"DECI,pot sa trag o concluzie.Ori nu vreti sa-mi dati raspunsul pe care l-am cerut,ori nu stiti,ori vi se pare ca aveti o munca foartte stresanta si nu puteti raspunde la 15 int rebari zilnic.Inrrebarea mea , daca citeati cu atentie ,era ve venituri se iau in calcul la calcularea pensiei anticipate si mai tarziu A PENSIEI LA LIMITA DE VARSA.Stiu ca trebuie sa ies la pensie pentru limita de varsta in 2014.Dar se pare ca nu ati luat in calcul cei 4 ani lucrati in gr I ,conditii deosebite (procent 80% )
Daca vreti sa imi raspundeti astept,daca nu va rog sa-mi spuneti ca nu vreti.
Multumesc anticipat !
Scris de: la pensie la data: 04/02/2012 4:07am
Site-ul nostru a fost gandit si realizat pentru cei care au nevoie si ne cer ajutorul. Dar dv nu ne cereti ci pretindeti ajutorul. Daca doriti sa va ajutam mai intai invatati cum se cere ajutorul (nu ne referim la forma care si aceea lasa de dorit ci la continut) si apoi hotarati-va sa faceti si dv un efort pentruca nici ceilalti nu au pocnit din degete si a venit totul de-a gata.
Dar fiindca am hotarat sa ajutam pe toti care au nevoie de acesta vom incerca sa va explicam din ce cauza nu va putem raspunde la intrebarilor de ordin general.
Baza de calcul a punctajului pensiei este diferita in functie de perioada si legislatia in vigoare in perioada respectiva.
Numai enumerarea perioadelor si a legislatiei in vigoare in acele perioade ar cere un efort de sinteza pe care l-am facut odata prin postarea pe site a numitor pagini si repetarea acestui efort nu ar avea rost decat pentru a va lamuri ca nu trebuie sa cereti generalitati ci mai intai sa le cititi pe site si apoi sa puneti intrebari punctuale referitoare la anumite nelamuriri.
Nu ni se pare ca avem o munca stresanta pentruca o facem de buna voie si daca vi se pare ca sunt putine 15 raspunsuri zilnice incercati sa numarati cate persoane necunoscute ajutati dv zilnic si apoi faceti reprosuri.
Referitor la iesirea la pensie pentru limita de varsta daca stiati cand aveti dreptul atunci care este cauza ca ne intrebati pe noi. La acest calcul intradevar nu am avut in vedere stagiul lucrat in gr I de munca in proportie de 80 % pentruca am presupus ca acesta a fost echivalat cu conditii deosebite, in precizarile facute la revenire confirmati presupunerea, iar reducerea varstei de pensionare pentru stagiul in conditii deosebite nu se face decat daca acest stagiu este de minim 6 ani. Dv, daca mai avem in vedere si procentul lucrat, aveti numai 3 ani si 2 luni in conditii deosebite.
Dorim sa constatam ca ati inteles ca reprosurile noastre nu au fost facute cu rautate ci cu intentia de a va ajuta iar daca am folosit unele cuvinte nepotrivite ne cerem iertare, in seaman ca ne-am molipsit.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1