Subiect "punctaj pentru grupa a II-a de munca" Deschis de LERCA CELA la data: 04/03/2012 2:38am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
punctaj pentru grupa a II-a de munca
Scris de: LERCA CELA la data: 04/03/2012 2:38am
Gen:feminin
Data nasterii:27.12.1956
Stagiul de cotizare: 35 ani si 4 luni
Alte date: 17 ani si 9 luni in grupa a II-a de munca
Intrebare: Inainte de a va ruga sa ma ajutati cu punctajul pentru grupa de munca, tin sa va multumesc pentru efortul pe care-l depuneti in a raspunde celor care au neclaritati privind vechimea in munca sau alte date ce tin de legislatia muncii in domeniul pensiilor. Citind zilnic intrebarile si raspunsurile pe care le dati solicitantilor am reusit sa-mi insusesc multe cunostinte in acest domeniu.
Dandu-mi seama de efortul pe care il depuneti va multumesc inca odata si va asigur de intrega mea consideratie.
Va doresc sa aveti parte de o primavara insorita si de un Paste Luminat!
Re: punctaj pentru grupa a II-a de munca
Scris de: la pensie la data: 04/05/2012 10:14am
Mai intai ne cerem iertare pentru intarzierea raspunsului . Aceasta intarziere se datoreaza unor probleme tehnice la intrarea in programul de calcul.
-Referitor la data iesirii la pensie :
Conform legii unitare a pensiilor 263/2010 si a datei de nastere aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta, fara reducerea varstei de pensionare pentru stagiul in grupa de munca, in 27 iulie 2017 la varsta standard de pensionare de 60 ani si 7 luni si stagiul complet de cotizare de 30 ani si 7 luni.
Pentru stagiul de 17ani lucrati in grupa II beneficiati de un spor de vechime de 4 ani si 3 luni care se adauga la stagiul de cotizare si realizati un stagiu total de cotizare de 39 ani si 7 luni.
Pentru stagiul de 17 ani in gr II echivalat cu conditii deosebite beneficiati de reducere a varstei de pensionare cu 3 ani si 6 luni si aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta la varsta de 57 ani si 1 luna adica in 27 ianuarie 2014.
Aveti dreptul la pensie anticipata, nediminuata la varsta de 55 ani si 7 luni adica in 27 iulie 2012.
- Referitor la datele introduse in program avem de facut urmatoarele observatii :
1. Sporul de vechime nu este introdus asa cum explicam noi pe site la pagina de la adresa :
http://www.lapensie.com/forum/spor-de-vechime.php
Am calculat noi acest spor pentru dv care este :
Intre decembrie 1981 – august 1983 5 %
Intre septembrie 1983 – noiembrie 1986 9 %
Intre decembrie 1986 – noiembrie 1991 12 %
Intre decembrie 1991 – martie 1992 15 %
Incepand cu aprilie 1992 sporul de vechime se introduce cel specificat in adeverinte cu conditia sa nu fie inclus si in salariu
2 Punctajul suplimentar pentru stagiul in grupa de munca se calculeaza procentual la punctajele anuale pe perioada lucrata in grupa de munca. Acest punctaj il vom calcula noi dupa ce dv faceti modificarile indicate de noi la punctul 1 si dupa ce reveniti si ne comunicati ca ati facut aceste modificari si ne precizati si perioada lucrata in gr II de munca pe care nu ati precizat-o.
Scris de: LERCA CELA la data: 04/06/2012 1:58am
la pensie :
Mai intai ne cerem iertare pentru intarzierea raspunsului . Aceasta intarziere se datoreaza unor probleme tehnice la intrarea in programul de calcul.
-Referitor la data iesirii la pensie :
Conform legii unitare a pensiilor 263/2010 si a datei de nastere aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta, fara reducerea varstei de pensionare pentru stagiul in grupa de munca, in 27 iulie 2017 la varsta standard de pensionare de 60 ani si 7 luni si stagiul complet de cotizare de 30 ani si 7 luni.
Pentru stagiul de 17ani lucrati in grupa II beneficiati de un spor de vechime de 4 ani si 3 luni care se adauga la stagiul de cotizare si realizati un stagiu total de cotizare de 39 ani si 7 luni.
Pentru stagiul de 17 ani in gr II echivalat cu conditii deosebite beneficiati de reducere a varstei de pensionare cu 3 ani si 6 luni si aveti dreptul la pensie pentru limita de varsta la varsta de 57 ani si 1 luna adica in 27 ianuarie 2014.
Aveti dreptul la pensie anticipata, nediminuata la varsta de 55 ani si 7 luni adica in 27 iulie 2012.
- Referitor la datele introduse in program avem de facut urmatoarele observatii :
1. Sporul de vechime nu este introdus asa cum explicam noi pe site la pagina de la adresa :
http://www.lapensie.com/forum/spor-de-vechime.php
Am calculat noi acest spor pentru dv care este :
Intre decembrie 1981 – august 1983 5 %
Intre septembrie 1983 – noiembrie 1986 9 %
Intre decembrie 1986 – noiembrie 1991 12 %
Intre decembrie 1991 – martie 1992 15 %
Incepand cu aprilie 1992 sporul de vechime se introduce cel specificat in adeverinte cu conditia sa nu fie inclus si in salariu
2 Punctajul suplimentar pentru stagiul in grupa de munca se calculeaza procentual la punctajele anuale pe perioada lucrata in grupa de munca. Acest punctaj il vom calcula noi dupa ce dv faceti modificarile indicate de noi la punctul 1 si dupa ce reveniti si ne comunicati ca ati facut aceste modificari si ne precizati si perioada lucrata in gr II de munca pe care nu ati precizat-o.
Scris de: la pensie la data: 04/09/2012 3:09am
Pentru a va putea calcula punctajul suplimentar pentru stagiul in grupa de munca reveniti si precizati perioada lucrata in gr II de munca.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1