Subiect "MULTUMIRI" Deschis de sorin la data: 04/04/2012 3:34am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
MULTUMIRI
Scris de: sorin la data: 04/04/2012 3:34am
Gen:m
Data nasterii:1955
Stagiul de cotizare:35
Alte date:
Intrebare:Va multumesc inca o data pentru ceea ce faceti!
Am primit decizia de pensie si diferenta fata de calculele mele 44.74879 si decizie 43.21075, este mica. Am primit 3.55838 puncte corespunzatoare pensiei suplimentare.
Sper ca este bine.
Nu stiu daca trebuia acordat ceva pentru handicap preexistent angajarii.
Cu deosebit respect, Sorin Mihaila
Re: MULTUMIRI
Scris de: la pensie la data: 04/05/2012 3:39am
Ne bucura sa sa auzim ca v-am fost de ajutor.
Datele prezentate acum nu sunt prea clare pentru noi deoarece nu ati precizat daca in punctajul primit prin decizia casei de pensii ati inclus si punctajul pentru contributia la pensie suplimentara. In punctajul obtinut cu ajutorul programului nostru punctajul pentru contributia la pensie suplimentara este inclus in punctajul total.
Consideram ca important este ca sunteti multumit si optimist asa cum ne-ati demonstrat si pana acum.
Referitor la influenta faptului ca ati avut un handicap preexistent angajarii am mai discutat anterior aceasta problema si v-am spus ca trebuia sa ne precizati gradul handicapului dar probabil ca atunci nu ati dat importanta acestui amanunt.
In aceasta privinta va putem preciza urmatoarele:
- Am dedus ca ati avut o reducere a varstei de pensionare cu 10 ani si deci ati avut handicap accentuat sau mediu.
- La handicapul accentuat se reduce si stagiul complet de cotizare la doua treimi din 35 ani adica la 23 ani si 4 luni si calculul punctajului mediu al pensiei se face prin impartirea punctajului total la 23,33333.
- La handicapul mediu nu se reduce stagiul complet de cotizare si calculul punctajului mediu al pensiei se face prin impartirea punctajului total la 35.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1