Subiect "Decizie de pensionare" Deschis de Antonescu Ana la data: 04/06/2012 8:07am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Decizie de pensionare
Scris de: Antonescu Ana la data: 04/06/2012 8:07am
Gen:F
Data nasterii:05.10.1954
Stagiul de cotizare:38 de ani si 3 luni
Alte date:
Intrebare:Buna ziua.
De data aceasta nu intreb nimic,decat vreau sa multumesc intregii echipe pentru indrumare.
Datorita dumneavoastra am mers la sigur cu depunerea cererii de pensionare,iar pensia stabilita de casa difera cu 3 lei fata de cea calculata prin programul D-stra.
Totusi pentru cei care intentioneaza sa depuna cererea de pensionare anticipata ,atrag atentia asupra faptului ca perioada celor 2 luni de concediu medical cat am avut si eu in aproape 39 de an de munca nu a fost inclusa in vechime.
De la cei de la casa nu te poti astepta lanici o indrumare,nimeni nu te ajuta cu nimic,iar decizia a venit la 5 luni dela data depunerii documentatiei.
Chiar si asa,vad ca au emis decizia datorita sesizarii Casei de Pensii Bucuresti.
Am scris mai pe indelete,pentru ca pe mine m-a ajutat foarte mult ceea ce au scris altii despre pataniile cu Casa de Pensii .
Inca odata va multumesc si va doresc sarbatori Pascale binecuvantate.
Cu respect Ana Antonescu.
Re: Decizie de pensionare
Scris de: la pensie la data: 04/07/2012 9:23am
Ne bucura faptul ca aflam ca v-am fost de folos.
Rezultatul calculului vi se datoreaza si dv, noi am venit numai cu programul de calcul.
Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa va bucurati cat mai mult timp de pensia pe care ati primit-o.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1