Subiect "lamurire" Deschis de jana balica la data: 05/01/2012 4:59am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
lamurire
Scris de: jana balica la data: 05/01/2012 4:59am
Gen:feminin
Data nasterii:10.08.0957
Stagiul de cotizare:31 ani si 4 luni
Alte date:
Intrebare: am introdus toate datele referitoare la salariile realizate in perioada lucrata. Cu toate acestea nu imi da corect calculul pensiei si al punctajului,nu stiu din ce cauza.Va rog sa ma ajutati sa vad unde gresesc. Multumesc anticipat.
Re: lamurire
Scris de: la pensie la data: 05/01/2012 8:37am
Intradevar ati facut cateva erori in intoducerea datelor si rezultatul este total aberant.
Aceste erori sunt urmatoarele :
1 Eroarea principala este ca ati introdus in coloana sporuri in % sume mari care suntem convinsi ca trebuiau introduse in coloana sporuri in “suma fixa”
In aceasta coloana trebuiau introduse sporuri permanente primite in procente cum ar fi spor de vechime, spor pentru conditii de munca etc..
2 Nu ati introdus sporul de vechime asa cum explicam noi pe site la pagina de la adresa :
[link=http://www.lapensie.com/forum/spor-de-vechime.php]http://www.lapensie.com/forum/spor-de-vechime.php[/link\]\.
Pentru dv am determinat noi acest spor care trebuie sa-l introduceti dv in coloana sporuri in % dupa ce ati mutat sumele de la punctual 1 in coloana “sume fixe”. Acest spor este :
Intre septembrie 1983 – decembrie 1984 3 %
Intre ianuarie 1985 – decembrie 1989 6 %
Intre ianuarie 1990 – martie 1992 9 %
3 Dupa aprilie 1992 introduceti atat sporuri in % cat si in suma fixa numai daca aveti o adeverinta cu aceste sporuri
4 Verificati salariul introdus in martie 2009 (in unul din programe presupunem ca este gresit).
5. Peste aceste erori ale dv mai introduce si programul nostru o eroare de 2,7% deoarece acest program nu a fost adaptat noii legi a pensiilor . Pentru a corecta aceasta eroare inmultiti rezultatul cu 0,973
6 . Mai facem precizarea ca programul calculeaza pensia pentru limita de varsta iar daca doriti sa va calculati alt fel de pensie trebuie sa ne comunicati acest lucru pentru a va indica ce corectii trebuie facute.
Re:multumesc pt.lamuriri
Scris de: jana balica la data: 05/31/2012 8:30am
Gen:
Data nasterii:
Stagiul de cotizare:
Alte date:
Intrebare: nu am stiut multe din ce mi-ati zis d-stra, dar salariul care l-am trecut in luna martie 2009 este real pt. ca am plecat de la locul de munca cu lista de plecari voluntare si atunci am primit acel salar care este echivalentul a 4 ani daca stateam sa lucrez. Eu am completat dupa cartea de munca si acolo nu am sporurile. oricum va multumesc foarte mult. si o sa mai incerc.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1