Subiect "MULTUMESC" Deschis de Aurel la data: 05/14/2012 9:00am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
MULTUMESC
Scris de: Aurel la data: 05/14/2012 9:00am
Gen:M
Data nasterii:05.03.1961
Stagiul de cotizare:31 ani si 4 luni (cu stagiu asimilat dar fara stagiu suplimentar pentru grupe)
Alte date:VA MULTUMESC mult pentru promptitudine si bunavointa de care ati dat dovada.
Analizand raspunsul dvs. si Legea 263/2010, anexa 2 si 3 unde am observat ca intreprinderea mea s-a transformat din grupa I in conditii speciale dar locul meu de munca nu l-am regasit in anexa 2, am concluzionat urmatoarele:
1)Cei 4 ani de grupa I s-au transformat automat in conditii deosebite, conform Legii 263/2010 si adeverintelor obtinute de la angajator, asa precum vi le-am prezentat.
2)Perioada de 4 ani in grupa I s-a transformat in conditii deosebite cumuland in cele 2 perioade 5 ani si 9 luni in conditii deosebite.
3)Avand doar 5 ani si 9 luni in conditii deosebite nu mai beneficiez de reducere la stagiu complet de cotizare.
In aceste conditii, considerand ca am un stagiu de 31 ani si 4 luni (fara grupe) va rog sa-mi confirmati daca:
Intrebare:1)Stagiul suplimentar de 2 ani pentru grupa I si 6 luni pentru grupa II, calculate de dvs, se mai adauga la cei 31 ani si 4 luni?
2)Punctajul suplimentar de 2 puncte pentru grupa I si 0,75 puncte pentru grupa II se mai adauga la punctajul obtinut la cei 31 ani si 4 luni?
Re: MULTUMESC
Scris de: la pensie la data: 05/15/2012 2:40am
1 Pentru a beneficia de sporul de vechime pentru stagiile in grupele de munca I si II, inainte de aprilie 2001, se pune conditia ca sa aveti un stagiu minim de 5 ani cumulat in ambele grupe fata a tine cont de procentul lucrat in grupa. Deci dv indepliniti aceasta conditie si beneficiati de sporul de vechime de 2 ani si 6 luni
2.Pentru a beneficia de punctaj suplimentar pentru stagiile in grupele de munca nu se impune o limita minima a stagiului deci dv beneficiati de punctajul suplimentar de 2,75 puncte pentru stagiile lucrate in grupele I si II de munca.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1