Subiect "diferente" Deschis de popescu elena la data: 07/17/2012 1:48pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
diferente
Scris de: popescu elena la data: 07/17/2012 1:48pm
Gen:fem
Data nasterii:1953
Stagiul de cotizare:36 ani
Alte date:
Intrebare:De ce exista o diferenta asa de mare intre simularea Dvs. si pensia reala data de Casa de pensii ? Aveti softul in regula ? aveti toate datele reale in ceea ce priveste salariul tarifar mediu in anii anteriori? Sau cei de la pensii nu stiu pe ce lume traiesc? Pur si simplu pensia calculata dupa sistemul Dvs este aproape dubla.
Re: diferente
Scris de: la pensie la data: 07/18/2012 3:12am
Nu vrem sa intram in polemica dar vrem sa va facem unele precizari.
Rezultatul unui calcul depinde in masura mai mica de instrumental cu care il faci si in masura mult mai mare de datele pe care le introduci si modul de folosire al acestui instrument.
In cazul diferentei intre programul nostru si cel al Casei de pensii diferenta nu este asa de mare ci ea poate fi de pana la cateva procente in favoarea celor de la Casa de pensii care au posibilitati financiare sa comande un program complex de calcul.
In ceiace priveste salariile medii folosite de programul nostru pot fi gasite pe site la adresele :
http://www.lapensie.com/forum/salariul-mediu-pe-tara.php
http://www.lapensie.com/forum/salariul-minim-pe-tara.php
Daca aveti curiozitatea le puteti compara cu cele afisate pe site-ul Institutului National de Statistica.
Sfatul nostru insa este sa nu va puneti astfel de probleme si sa verificati mai intai datele introduse de dv in program. Apropos ! Simularea nu este a noastra ci a dv.
Ne pare rau ca nu am putut verifica datele introduse in program pentru a va putea ajuta dar adresa de mail de la acest mesaj nu corespunde cu cea introdusa in program.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1