Subiect "pensie" Deschis de catalin dumitru la data: 08/21/2012 3:39am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
pensie
Scris de: catalin dumitru la data: 08/21/2012 3:39am
Gen:
Data nasterii:1966-23-12.
Stagiul de cotizare:29,6
Alte date:
Intrebare: din 1983.pana in 1990 am lucrat in grupa 2. din 1991pana in anul 1993 am fost militar angajat gr.1.la gardienii publici am fost angajat 2,5 ani.Din 1996 pana in prezent sint angajat civil in MApN in aceeasi unitate unde am fost si militar pe baza de contract.Ca angajat civil am beneficiat de incadrare in grupa 1 de munca. Din 2006 am proteze de sold la ambele picioare.In conditile in care obtin certificat de handicap gr 3 imi pot pastra locul de munca in conditiile legii?
Re: pensie
Scris de: la pensie la data: 08/22/2012 4:08am
Datele sunt prezentate neclar in privinta stagiului de cotizare in grupele de munca.
Pentruca sa facem un calcul al avantajelor pentru stagiul in grupa de munca trebuie sa prezentati clar. Exemplu intre zi/luna/an si zi/luna/an grupa I sau II si daca este posibil sa precizati cu ce grupa de munca a fost echivalat stagiul in gr I dupa aprilie 2001 conditii speciale sau conditii deosebite. Aceasta informatie o gasiti la angajator.
In privinta pastrarii locului de munca nu va putem da precizari deoarece aceasta depinde de cerintele locului de munca, capacitatea dv de munca si in primul rand sanatatea dv
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1