Subiect "vreau la pensie...., la anul an 40 de ani de munca" Deschis de Muntean Nicolae la data: 09/13/2012 6:57am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
vreau la pensie...., la anul an 40 de ani de munca
Scris de: Muntean Nicolae la data: 09/13/2012 6:57am
Gen: B
Data nasterii:28.08.1955
Stagiul de cotizare:39 ani
Alte date: sunt angajat din 10.01.1973 fara nici o intrerupere in munca, ........, stagiu militar satisfacut, nu am beneficiat de concedii medicale. Grupa de munca II
Intrebare:Cand pot iesi si eu la PENSIE ?
Re: vreau la pensie...., la anul an 40 de ani de munca
Scris de: la pensie la data: 09/14/2012 10:52am
Conform legii unitare a pensiilor 263/2010 si a datei de nastere aveti dreptul la pensie la limita de varsta, fara reducerea varstei de pensionare pentru stagiul in grupa de munca, in 28 august 2020, la varsta standard de pensionare de 65 ani, stagiul complet de cotizare de 35 ani si stagiul minim de cotizare de 15 ani.
Nu va putem calcula reducerea varstei de pensionare si a sporului de vechime pentru acest stagiu deoarece nu ati precizat clar stagiul de cotizare in grupa II de munca.
Daca doriti acest calcul reveniti cu precizarea stagiului in grupa de munca in ani complete.
Scris de: NM la data: 09/17/2012 3:12am
la pensie :
Conform legii unitare a pensiilor 263/2010 si a datei de nastere aveti dreptul la pensie la limita de varsta, fara reducerea varstei de pensionare pentru stagiul in grupa de munca, in 28 august 2020, la varsta standard de pensionare de 65 ani, stagiul complet de cotizare de 35 ani si stagiul minim de cotizare de 15 ani.
Nu va putem calcula reducerea varstei de pensionare si a sporului de vechime pentru acest stagiu deoarece nu ati precizat clar stagiul de cotizare in grupa II de munca.
Daca doriti acest calcul reveniti cu precizarea stagiului in grupa de munca in ani complete.

"Buna ziua,
revin cu precizari: am lucrat 29 de ani sculer-matriter-grupa majora 7 din Clasificarea ocupatiilor din Romanaia-nivel grupa de baza 7 conf ISCO 08 si 10 ani angajat ca si tehnolog- grupa III" Am 39 de ani de cotizare la stat fara intrerupere si fara concedii medicale. Oare ma mai tin balamalele pana la 65 de ani?....greu de spus."
Scris de: la pensie la data: 09/18/2012 3:38am
Ne pare rau dar clarificarile dv nu sunt cele necesare.
Meseriile nominalizate de dv nu au fost incadrate in grupa II inb toate intreprinderile din tara.
Trebuie sa precizati clar stagiul de cotizare in gr II de ,,,ani si… luni sau din data de… pana in data de ...
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1