Subiect "despre anii de facultate" Deschis de mihaela becheanu la data: 09/13/2012 4:11pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
despre anii de facultate
Scris de: mihaela becheanu la data: 09/13/2012 4:11pm
Gen:F
Data nasterii:30 oct 1956
Stagiul de cotizare:31 ani si 7 luni
Alte date:
Intrebare:Revin din nou cu date despre facultatea absolvita , deci , am inceput facultatea de stomatologie la 1 octombrie 1975 si am terminat la 1 noiembrie 1980 cand m-am si angajat .Va rog sa-mi faceti un calcul , Multumesc .
Re: despre anii de facultate
Scris de: la pensie la data: 09/14/2012 12:03pm
Pentru perioada indicate de dv de facultate beneficiati de un punctaj suplimentar de 3,13301 puncte anuale ceeace corespunde cresterii punctajului mediu al pensiei cu 0,10244 puncte
Acest punctaj il puteti calcula si dv pe programul deschis pe site-ul nostru daca adaugati un nou program (la adauga persoana) si in prima pagina la data inceperii activitatii treceti data inceperii activitatii iar pe perioada facultatii selectati codul “F”.
Punctele anuale acordate pe perioada facultatii le gasiti facnd click pe “Datele introduse”
Punctajul mediu al pensiei dat de program este mai mare cu 2 % deoarece programul nostrum nu a fost adaptat inca noii legi a pensiilor 263/2010.
In programul deschis pe site ati facut cateva erori si daca sunteti interesata reveniti si vi le vom indica.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1