Subiect "PENSIE INVALIDITATE" Deschis de POPA CORINA la data: 10/07/2012 2:11pm
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
PENSIE INVALIDITATE
Scris de: POPA CORINA la data: 10/07/2012 2:11pm
Gen: FEMININ
Data nasterii: 22.09.1968
Stagiul de cotizare: 25 ANI
Alte date:
Intrebare: Am fost diagnosticata in anul 2003 de NEOPLASM DE COL si operata, iar in anul 2007 , am fost diagnosticata de pancreatita. Intrebarea mea ar fi daca exista posibilitatea pensionarii tinand cont de aspectele de mai sus si in ce conditii, iar daca se poate , as dori sa aflu si un calcul al pensiei de invaliditate.
Va multumesc mult.
Re: PENSIE INVALIDITATE
Scris de: la pensie la data: 10/08/2012 9:12am
Pensia de invaliditate se acorda celor care sunt incadrati de comisia de expertizare a capacitatii de munca, de pe langa Casa de pensii, in unul din gradele de invaliditate.
Noi nu putem aprecia diminuarea capacitatii dv de munca dupa diagnostic ci pentru aceasta trebuie sa va adresati cu o cerere acestei comisii care in functie de actele prezentate va programeaza pentru expertiza.
Calculul pensiei de invaliditate se face asemanator cu cel al celorlalte pensii si poate fi facut cu programul de calcul de pe site-ul nostru. Pentru acest calcul trebuie sa procurati datele necesare, adica salariile si sporurile castigate de dv pe durata celor 25 de ani de stagiu.
Pentru informatii suplimentare cititi indrumarile date de noi pe paginile de la adresele :
http://www.lapensie.com/forum/baza-de-calcul-a-punctajului-pensiei.php
http://www.lapensie.com/forum/spor-de-vechime.php
Dupa ce introduceti datele pe perioada stagiului de cotizare realizat pana acum reveniti cu informatia privind gradul de invaliditate in care ati fost incadrata si noi verificam datele si va comunicam cum procedati in continuare.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1