Subiect "Prelucrare date" Deschis de Validela la data: 04/06/2013 2:05am
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1
Prelucrare date
Scris de: Validela la data: 04/06/2013 2:05am
Gen:M
Data nasterii:30 05 1949
Stagiul de cotizare:cu una sau doua scurte intreruperi, din 1966 si in prezent, sunt in campul muncii
Alte date:
Intrebare:Dintr-o consultare sumara a subiectelor pe Forum, am inteles ca rezultatul final oferit de acest program nu poate fi opozabil Casei de pensii sau altor institutii, pentru ca administratorul site-ului nu are garantia ca datele introduse de solicitant, sunt absolut corecte; exista posibilitatea transmiterii de documente (in copie, evident) pentru ca administratorul site-ului sa prelucreze contra cost toate datele, astfel incat rezultatul sa capete un caracter de document oficial?
Re: Prelucrare date
Scris de: la pensie la data: 04/06/2013 8:59am
Obtinerea unui program care sa poata fi opozabil in instanta pe langa corectitudinea datelor introduse trebuie sa fie tot atat de performant cu cel al Casei de pensii dar din pacate acesta nu poate fi obtinut decat cu acelasi efort financiar. Si dupa cum observati nici macar Casa de pensii care este o institutie publica nu a pus la dispozitie publoica programul sau obtinut cu astfel de efort financiar.
Ne pare rau dar prin statut pe site-ul nostru nu se efectueaza servicii complete contracost.
Noi credem ca porniti eronat cu prezumtia ca pensia dv va fi calculata gresit.
Programul de calcul utilizat cu indrumarile noastre va poate arata o eventuala eroare semnificativa facuta la calculul pensiei dv de catre Casa de pensiei si va poate permite sa apreciati daca este necesara contestarea.
Pagina curenta: 1 din 1 Mergi la pagina: 1